Yumi
8 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
Yumi
Zomerjurk 'FLORAL FISHNET STRIPE'
  € 64,90
  € 94,90
  Yumi
  Zomerjurk 'ABSTRACT TROPICAL'
   € 49,90
   € 79,90
   Yumi
   Zomerjurk 'FRENCH BOTANICAL'
    € 74,90
    € 84,90
    Yumi
    Jurk 'DOBBY DRESS'
     € 54,90
     € 84,90
     Yumi
     Zomerjurk 'SWIRL LACE COLD SHOULDER'
      € 74,90
      € 84,90
      Yumi
      Cocktailjurk
       € 115,00
       € 129,00
       Yumi
       Jurk 'LACE TIE'
        € 39,90
        € 89,90
        Yumi
        Zomerjurk 'FRENCH BOTANICAL'
         € 44,90
         € 84,90

         Yumi: van Nepal tot het Verenigd Koninkrijk

         Het trendy Londens label Yumi werd eind jaren 90 opgericht werd door het koppel Uttam en Clare Nepal. Alles begon toen Uttam op Camden Market in Londen besloot knitwear uit zijn thuisland, Nepal, te verkopen. Deze handgemaakte en etnische kleding sloeg aan het bedrijf werd in geen tijd een succesverhaal. De levendige patronen en opvallende kleurencombinaties die eigen zijn aan Nepal werden de handelsmerken van het label. Waar in de beginperiode de focus duidelijk lag op etnische kleding uit Nepal is het assortiment vandaag de dag enorm uitgebreid. Elke fashionista kan zeker en vast haar ding terugvinden in de brede collectie topjes, rokken, jassen, jurkjes, broeken en accessoires. De roots van Yumi zijn daarbij nog altijd sterk aanwezig: het is opvallende kleding met een positieve en vrolijke uitstraling.

         Vintage en hedendaags

         Yumi richt zich op moderne en jonge vrouwen die op zoek zijn naar betaalbare, casual kleding met persoonlijkheid. De kernmerken van het fashion label zijn, naast de unieke kleurenpatronen, het mengen van ongebruikelijke patronen. Vlinders, bloemen tot zelfs postzegels zijn veelvuldig terug te vinden op de unieke dameskleding van het Britse merk. Ook van landschapsafdrukken en effectoppervlakten zijn de ontwerpers niet vies. Qua snit voert de vrouwelijke vorm de boventoon en om die te benadrukken zijn ook details als kant, ornamenten en parels geen vreemden. Yumi volgt de nieuwste trends van het wereldje en incorporeert die in hun basics in de stijl van de traditionele kleding uit Nepal. Een combinatie die op het eerste zicht vreemd lijkt, maar in de praktijk gewoon werkt.

         Draagbare en veelzijdige mode van Yumi

         Waar veel merken met een unieke insteek vaak minder draagbaar worden is dat bij Yumi allerminst het geval. Dat heeft niet alleen alles te maken met het goede werk van de ontwerpers, maar ook met de ruime selectie aan basics. Kledingstukken die je mooi kunt mixen en matchen met de rest van de collectie tot een eigen geheel of als eyecatcher kunt dragen bij bijvoorbeeld een spijkerbroek. De bloemendesigns en het fluweel van dit trendy label zorgen hoe dan ook voor een elegante toets bij elke outfit. Mag er wat meer pit in jouw kleding zitten? Dan is de metallic collectie van Yumi misschien wel exact wat je zoekt.