watercult: badmode voor fashionista’s

De badmode van watercult is trendy, vrolijk en cool. Perfect voor jonge fashionista’s die hun modegevoel met liefde meenemen naar het zwembad of strand. De collectie bestaat uit mix & match bikini’s, zwempakken, en strandmode zoals jurkjes en tunieken. Uiteraard zijn alle prints en kleuren op elkaar afgestemd, want je wil stijlvol baantjes trekken, surfen of zonnebaden. Zowel voor de bikini’s en badpakken als voor de strandkleding is gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen die heerlijk aanvoelen op je huid.

De rijke ervaring en historie van watercult

Het merk watercult is onderdeel van maryan beachwear, een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van strandmode. Meer dan 70 jaar geleden werd maryan beachwear opgericht in het Duitse stadje Murg, in de buurt van Hochrhein. Het bedrijf kent een rijke historie en traditie. Aanvankelijk, vanaf de oprichting in 1946, maakte het korsetten en andere lingerie voor de moderne vrouw. In de jaren zestig vonden de korsetten veel minder aftrek en werd het tijd om de collectie te vernieuwen. Juist in die tijd werd het steeds gewoner om lekker naar het strand of het zwembad te gaan. De overstap naar het ontwerpen van comfortabele en mooie zwemkleding was daarom zo gemaakt. Vanaf 1977 verliet het bedrijf het lingeriesegment en stortte het zich volledig op badmode. Hierdoor zag in 1996 watercult het levenslicht. Eerst als badmode om in te sporten, maar daarna al snel ook met strandkleding voor de vrije tijd.

Comfortabel met een goede pasvorm

Dankzij de rijke ervaring in het lingeriesegment en de traditionele werkwijze hebben de bikini’s, tankini’s en zwempakken van watercult een perfecte pasvorm. De bikinitops geven zelfs ondersteuning aan je borsten. De ontwerpen zijn overigens verre van ouderwets. De moderne kleuren, de verfijnde stoffen en het trendy uiterlijk van ieder stuk strand- of zwemkleding ademt de sfeer van nu uit. Het leukste van de collectie van watercult is dat je je eigen bikini kan samenstellen, want de topjes en broekjes worden apart verkocht. Match kleuren en patronen of ga voor een leuke mix van een effen broekje en een topje met een bonte, tropische print. Bovendien weet je zeker dat je een bikini uitkiest waar jij je het prettigste invoelt, met een zeer goede pasvorm. Dat wordt genieten aan en op het water in de badmode van watercult.