-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

Bench: modieuze streetwear

Bench is een label waarvoor het allemaal begon in 1989, toen het in Manchester werd opgericht door een gepassioneerde groep skaters en BMX-rijders. Een groep die er hun plezier in had hun eigen T-shirts te ontwerpen en deze nu ook met de wereld wilden delen. Al snel bleek de duidelijke casual streetwear stijl van het label aan te slaan en volgde internationaal succes. Vandaag de dag bestaat het assortiment uit veel meer dan een unieke verzameling T-shirts. Bench is een echte leider op het gebied van urban fashion en verkoopt T-shirts, winterjassen, parka’s, ondergoed, broeken en ga zo maar door. Kortom: basics voor iedereen. Elk seizoen komt er een nieuwe collectie uit, getypeerd door functionele details en een focus op kwaliteit.

Jouw persoonlijkheid met Bench

De ontwerpen van Bench zijn originele designs die dwars staan op de trends van het moment en het nooit op veilig spelen. Vanuit de achtergrond van het merk als specialist in kleding voor de alternatieve scène hoeft dat ook niet echt te verbazen. In het brede assortiment van dit Britse label vind je tegenwoordig nog steeds de unieke en urban stijl terug die het merk groot heeft gemaakt, maar evenzeer basics om mee te mixen en matchen. Het is kleding waar je veel persoonlijkheid in kwijt kunt met uitgesproken graphics en een zeer strakke pasvorm. De sportieve look van Bench leent zich als geen ander tot combinaties die voor heel wat gelegenheden geschikt zijn. Kies jouw blikvanger, combineer het met een t-shirt of spijkerbroek en trek de aandacht.

Kleding voor iedereen

In de beginjaren was de collectie van Bench haast uitsluitend bedoeld voor BMX-rijders en skaters. Tegenwoordig maakt dit bedrijf uit Manchester ook kleding voor vrouwen en kinderen. Naast kleding zijn er ook accessoires zoals schoenen en parfum te verkrijgen. Accessoires die vanzelfsprekend de waarden van het fashion label uitdragen: casual en met een stoer randje. Je kunt jezelf dus van top tot teen in het nieuw steken met Bench en die look afwerken met een lekker geurtje of stoere schoenen. Naast een casual streetwear stijl in het design wordt ook de nodige aandacht gegeven aan de kwaliteit van de kleding. Een shirt dat past bij jouw persoonlijkheid kunnen dragen is mooi. Dat keer op keer kunnen doen zonder kwaliteitsverlies dankzij Bench is nog veel mooier.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden