Rokken4.977
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
ABOUT YOU Rok 'Shannon' in Blauw: voorkant
Exclusief

ABOUT YOU

€ 37,90
Beschikbare maten: 34, 36, 38, 40
EDITED Rok 'Fadila' in Beige: voorkant
Duurzamer

EDITED

€ 59,90
Beschikbare maten: 34, 36, 38, 40, 42
ABOUT YOU Rok 'Jane' in Blauw: voorkant
Exclusief

ABOUT YOU

€ 34,90
Beschikbare maten: 34, 36, 38, 40
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Rokken: een zegen voor lange benen, een verademing voor alle dames

Rokken zijn een van de meest klassieke kledingstukken in de geschiedenis van de mensheid. Vanaf midden de twintigste eeuw wijzigde de mode heel wat en ging de zoom steeds verder de hoogte in. Tegenwoordig krijgen dames alle vrijheid om hun benen optimaal in de spotlights te zetten. Ze doen dat met speciale ontwerpen voor op kantoor, voor feestjes, voor in de avond of gewoon voor thuis op de bank. Ongeacht of het nu gaat om mini-, midi- of maxirokken: stuk voor stuk zijn het echte alleskunners die zich wel heel eenvoudig laten combineren.

Een rok voor ieder vrouwenlichaam

Des te korter de rok is, des te meer de benen op de voorgrond worden geplaatst. Goed verzorgd, geëpileerd of gewaxt en liefst ook nog eens voorzien van een bruin kleurtje, zijn hier de belangrijkste aandachtspunten. Bovendien zijn minirokjes voornamelijk geschikt voor meiden met optimale lichaamsverhoudingen. Dames die dan weer zwaardere dijen hebben, kiezen beter voor een iets langere versie. Voor koudere dagen draag je een legging of ondoorzichtige kousen onder de rok. Het toont eveneens aan dat je niet altijd evenveel bloot hoeft te tonen om sexy te zijn. Een maxi-rok laat van alle rokken de benen het langst lijken en ze zijn een ideale oplossing voor dames die een casual of zelfs romantische look nastreven.

Van minirok tot kokerrok: ultieme vrijheid

Rokken combineren doe je natuurlijk in functie van de gewenste stijl. Voor een sportieve stijl ga je voor een denim rok met een stel sneakers en shirts. Liever klassiek? Dan kan je diezelfde rok ook gewoon met een blazer en pumps dragen. Voor een zakelijke setting ga je beter naar een maxirok in onopvallende kleuren. Vooral donkere kleuren en pasteltinten doen het hier heel goed. Een bloes en verfijnde laarsjes maken de look dan weer af. Wil je ten slotte een extra ruige look bekomen? Dan kies je dan weer voor een (korte) leren rok die het imago van een rocker eer aandoet. Een shirt met opvallend opschrift en een ruige armband klaren nadien de klus. Voor wie het wat extra alternatief mag, kom je dan uit bij gedurfde visnetgraten. Ongeacht of je op zoek bent naar rokken voor op restaurant of toch maar voor een ruig feestje: gelukkig zijn de vele varianten eenvoudig samen te dragen.

*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Free of charge from all network providers. Charges may apply when calling from abroad.***All prices incl. VAT.