-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

H.I.S: Vrijetijdskleding met een sportieve look en casual uitstraling

Zij die op zoek gaan naar een pure en trendy nonchalance voor hun garderobe zijn bij H.I.S in goede handen. Dit modelabel staat nu eenmaal voor een breed aantal stijlen, gaande van de stoere denimlook tot de casual werkersstijl. Naast de bekende jeans beschikt het over verschillende collecties voor heren en dames, waarbij het zich voornamelijk focust op de sport- en vrijetijdssector. Toch blijft de geschiedenis van dit merk altijd verbonden met die van denim. Die geschiedenis start aan het begin van de vorige eeuw. 1923, om precies te zijn. Het was toen het eerste bedrijf dat op grote schaal werkerskleding zou produceren voor plantagearbeiders. Die werkerskleding moest tegen een stootje kunnen, en dus kwam Henry I. Siegel, op basis van wiens initialen het label z’n unieke naam kreeg, met het idee te kiezen voor het duurzame denim. Vanaf 1949, toen jeans steeds meer een modeproduct werd, focuste het bedrijf zich ook op andere doelgroepen. Vanaf de jaren 60 volgde uiteindelijk de sportkleding, terwijl het ruim tien jaar later dan weer koos voor de damesjeans. Sindsdien kende het bedrijf een snelle groei en biedt het eveneens accessoires, vrijetijdskleding en cosmetica aan. Tot slot zou het bedrijf in 2007 overgenomen worden door de Otto Group, waarna het drie jaar later begon met de productie van kleding op basis van duurzaam katoen.

H.I.S brengt comfortabele kleding van top tot teen

Ben je op zoek naar vrijetijdskleding die zowel in de casual- als streetstyle aansluiting vindt? Dan is H.I.S precies jouw merk. Hier krijg je immers alles wat jouw modehartje begeert. Dit label doet dat met een duidelijke focus op een enorm hoge kwaliteit en pasklare pasvormen die getuigen van comfort. Bovenal zijn de kledingstukken van H.I.S dan weer de vertolking van talloze sportieve ambities waarbij een maximale bewegingsvrijheid zonder te schuren, te irriteren of te scheuren centraal staat. Bij de sportieve lijn krijg je dan ook ieder seizoen opnieuw alle favoriete stukken die niet alleen huid- en inspanningsvriendelijk zijn, maar bovendien ook eenvoudig te onderhouden vallen.

Kleding voor alle gelegenheden

Het modelabel H.I.S beschikt over een ruim assortiment aan kledingstukken. In de eerste plaats doet het dat voor iedere sport, ongeacht of dat nu rustig joggen of eerder razendsnel hardlopen is. Het gaat hier voornamelijk om shirts met korte mouwen waarbij je niet snel zweet, alhoewel de trainingsbroeken zeker ook vermeldenswaardig zijn. Buiten het sportieve oogpunt vind je dan weer sweaters die het voornamelijk goed doen als casual streetwear. Liever een nachthemd of een pyjama? Geen probleem! H.I.S is duidelijk thuis in een breed aantal stijlen.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden