DENHAM: het stijlvolle kledinglabel uit het midden- en hoogsegment

DENHAM werd vernoemd naar zijn Britse oprichter, Jason Denham. Jason had er reeds een rijke carrière op zitten toen hij samen met zijn werkgever, Pepe Jeans, verhuisde naar Amsterdam. Toen het bedrijf later opnieuw verhuisde (ditmaal was Spanje de bestemming), besloot Jason om in zijn droomstad te blijven. Alleen in Amsterdam richtte hij uiteindelijk DENHAM op, een denim-jeansmerk dat zich richt op het midden- en hoogsegment. Het bleek een succesverhaal. Op minder dan een decennium kent het jeansmerk al ruim vijftig winkels in Europa en Azië, waaronder in België.

Een trendy jeans voor iedere outfit

Jeans is toch nog steeds de basis voor het assortiment van DENHAM. Zo kiest het merk voor een veelzijdig assortiment aan jeansproducten waarbij de spijkerbroeken een belangrijke rol vervullen. Deze jeansbroeken zijn verkrijgbaar in diverse stijlen. Zo zijn er exemplaren met een afgewassen look, skinny jeansbroeken en varianten die voorzijn zijn van de nodige zorgvuldig gekozen scheuren voor een urban look. Het betreft zowel jeansproducten voor heren als voor dames. Ze laten zich eenvoudig combineren met een (sweat)shirt of een trui. In combinatie met een jeansbroek uit de damescollectie misstaat ook een bloes zeker niet. Het voordeel is dat de kleding zowel los als in de broek kan gedragen worden, afhankelijk van de te bekomen look. Sneakers of toch maar sierlijke ballerina’s of zelfs een hak? De kwalitatief hoogwaardige jeansproducten laten zich heerlijk combineren.

Bij DENHAM vind je meer dan alleen jeans

Alhoewel DENHAM ooit begon als vooraanstaand jeansmerk, is het assortiment van dit label vandaag de dag een stuk ruimer. Zo biedt het bijvoorbeeld ook shirts, sweatshirts, truien, rokken en jurken aan. Buiten die laatste twee vallen ze eenvoudig te combineren met de jeansproducten van dit merk. Net zoals de jeansbroeken gaat het om kledingstukken van uitmuntende kwaliteit die zich eerder in het middelhoge segment situeren. Dat merk je niet alleen op basis van de eigentijdse en nauwgezette afwerking, maar ook indien je de gebruikte materialen onder de loep neemt. Zo combineert men bijvoorbeeld het klassieke viscose met toevoegingen zoals nylon en elastaan. Ook katoen, polyester, wol en mohair zijn veel van de partij. Het resultaat is iedere keer opnieuw hetzelfde: een uniek en stijlvol kledingstuk van uitmuntende kwaliteit waarbij de lichamelijke vrijheid primeert. Met DENHAM kies je voor comfortabele kleding waarbij je in alle vrijheid pronken kan.