Hunter: modieuze rubberen laarzen en meer

Hunter is een rasecht traditioneel merk dat al kan buigen op een rijke geschiedenis. In 1856 werd het opgericht door Henry Lee Norris onder de naam North British Rubber Company in Engeland. Zoals de toenmalige naam al aangeeft een onderneming gespecialiseerd in de productie van rubber. Gaandeweg werden rubberen laarzen een deel van het assortiment van Hunter dat een echte pionier van dit product genoemd mag worden. De Britse schoenenfabrikant was 150 jaar geleden een van de eerste die in een rubberen laars meer zag dan enkel en alleen een werkschoen. In 1955 lanceerde het bedrijf met de Hunter Rubber Boot een van de bestverkopende schoenmodellen in de geschiedenis. Vandaag de dag biedt het label een breed assortiment modieuze rubberen schoenen en meer aan.

Droge voeten met een nobele uitstraling

De rubberen laarzen van Hunter zijn een inslaand succes bij de Britse adel. Dat heeft alles te maken met de hoge kwaliteit, het brede assortiment en de nobele uitstraling. Naast chique regenlaarzen maakt dit fashion label ook leuke instappers van rubber, sandalen, tassen, rugzakken en zelfs sokken. Stuk voor stuk items die de unieke uitstraling meekrijgen van het natuurproduct dat rubber is. Het merk mikt daarbij op een brede doelgroep van zowel mannen, vrouwen als kinderen. De kernwoorden van Hunter daarbij zijn kwaliteit, duurzaamheid, rubber en klassiek. Een regenachtige dag op komst, maar is een laars toch net iets te veel van het goede? Dan blijf je dankzij de waterafstotende sneakers ook droog.

Kwalitatieve designs van Hunter

Dit Britse label was het eerste bedrijf dat gebruik maakte van innovatieve vulkanisatie processen bij de productie van hun rubber. Processen die een verhoogde duurzaamheid garanderen. Het mag dus gerust gezegd worden dat de hang naar traditie en de klassieke uitstraling van Hunter absoluut de innovatieve geest van het bedrijf niet in de weg staat. De populaire rubberen schoenen en laarzen zijn enkel en alleen terug te vinden in de winkels in New York, Londen en Edinburgh en natuurlijk ook online. Als je op zoek bent naar regenschoenen van niveau, naar rubberen pareltjes die jarenlang mee gaan en jouw voeten zelfs in de meest extreme omstandigheden warm en droog houden. Dan ben je op zoek naar de waterdichte schoenen van Hunter.