Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5


Billabong: casual streetwear voor sportievelingen

Het verhaal van Billabong begint in 1973 wanneer Gordon en Rena Merchant aan de Australische Goudkust het merk opstarten. Niet toevallig in het ware surfparadijs Burleigh Heads verkochten ze hun eigen surfboards aan de surfgekke lokale bevolking. Al snel kwam daar ook een assortiment kleding bij in een sportieve, gewaagde stijl die helemaal past bij Australië. Het succes volgde snel en reeds 15 jaar later werd de eerste Europese vestiging geopend. Vandaag de dag vind je in de collectie van dit sportieve label niet alleen kwaliteitsvolle kleding voor surfers, maar ook voor skateboarders, snowboarders en wakeboarders. Wil je er in jouw vrije tijd ook comfortabel en casual bij lopen in de stijl van Billabong? Dan is de streetwear van het Australische merk exact wat je zoekt.

Kwaliteitsvolle kleding met oog voor de wereld

Billabong staat gekend om zijn unieke ontwerpstijl, maar ook om de kwaliteit van zijn producten. Opvallend is dat het label uitsluitend werkt met milieuvriendelijke materialen. Het concept van de zogenaamde corporate responsibility is dan ook iets dat ze hoog in het vaandel voeren. Naast teamwerk en respect zijn aandacht voor de wereld om ons heen en innovatie belangrijke kernwaarden. Zo duurt het nooit lang voor nieuwe ontwikkelingen binnen de sector ook terug te vinden zijn in de collectie van Billabong. Over die collectie gesproken: je vindt er alles terug van casual streetwear tot badkleding tot sportkleding en ook allerhande accessoires. Zomerse topjes en shirts voor als het warm is, lekker cosy truien voor wanneer de temperatuur een duik neemt.

De unieke stijl van Billabong

Een groot deel van het succes van dit trendy label is te danken aan de unieke stijl. Billabong staat voor kleurrijke expressie en het gevoel dat het zomer is. Wat betekent dat? Dat betekent dat je zelden een effen kleur terug zult vinden in de collectie. Zomerse prints, verrassende kleurencombinaties en bijzondere patronen zijn schering en inslag. Het woord Billabong betekent in de inheemse taal zoveel als oase en dat is ook exact het gevoel dat de kleding oproept. Je van top tot teen in de kleren van dit hippe merk kleden? Dan is je slecht voelen een behoorlijke uitdaging. Ben je op zoek naar sportieve en casual streetwear om het altijd zomers leuk te hebben? Dan is Billabong het merk voor jou.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden