Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5


Derbe: trendy merk uit Hamburg

Het fashion label Derbe heeft zijn roots in Hamburg en vult sinds 2001 de rekken. Oprichter en ontwerper Thomas Köhler brengt sinds dat jaartal de unieke stijl van de Hanzestad in kledingvorm. Wat betekent dat concreet? Moderne designs en trendy motieven die je het best kunt omschrijven als een informele streetstyle. Niet toevallig is de naam van het label geïnspireerd op een Hamburgse hiphopgroep. Het handelsmerk? Een eigen wapenschild dat ook de roots in Hamburg in de verf zet. De blikvanger van de collectie is zonder enige twijfel het ruim aanbod aan ruige jassen in ongewone kleuren en ontwerpen. Het assortiment gaat echter verder dan enkel en alleen jassen. Tegenwoordig vind je ook T-shirts, blouses, truien en zelfs jurken bij Derbe terug.

Aandacht voor detail en kwaliteit

Zowel de jassen van Derbe als alle andere kledingstukken worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit en aandacht voor innovatie. De ontwerpers werken uitsluitend met kwaliteitsvolle materialen en de nieuwste technieken. Simpel voorbeeldje: de kenmerkende jassen zijn stuk voor stuk uit ademende stoffen gemaakt die desondanks tegen de wind beschermen. Een kenmerk dat vooral in de grote steden zeer gesmaakt wordt. De kern van dit modelabel kan je dan ook benoemen als casual outdoorkleding voor jonge mannen en vrouwen. Kleding voor jonge mannen en vrouwen die op zoek zijn naar kleding met persoonlijkheid die zowel functioneel is als lang meegaat. De kleurrijke ontwerpen kan je bijvoorbeeld combineren met een basic spijkerbroek om de nodige flair in jouw outfit te leggen. Een outfit die jou bovendien zal beschermen tegen de omstandigheden.

Een glimlach op regenachtige dagen dankzij Derbe

Slecht weer? Dat is traditioneel gezien het sein om de grauwe en grijze regenjassen van stal te halen. Functionele kleding die je tezelfdertijd ook gewoon uitermate saai mag noemen. De echte urban stijl van Derbe maakt echter komaf met die keuze tussen mode en functionaliteit. Het kleurrijke assortiment van dit merk uit de Hanzestad brengt ook in slecht weer jouw persoonlijkheid over naar de wereld. De moderne designs die je in één woord trendy kunt noemen, zorgen er bovendien voor dat je nooit uit de toon valt. Op zoek naar wat Hamburgse flair in jouw garderobe? Dan is Derbe het merk dat je zoekt.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden