Usha: vrouwelijke kleding met Hindoestaanse details

Usha is een Duits merk en in de jaren 70 opgericht te Hamburg. Dit dameskledingmerk richt zich specifiek op vrouwen die zich graag op en top vrouw willen voelen. Usha is een bekende meisjesnaam in India en betekent letterlijk 'zonsopkomst'. De kledingcollectie van dit modelabel sluit perfect aan op deze betekenis. Dit zie je onder meer terug in de vrouwelijke en speelse ontwerpen. De klassieke kleding kenmerkt zich verder door een speelse en soms ook flamboyante twist. Hindoestaanse details maken het plaatje compleet. Internationale trends worden nauwlettend in de gaten gehouden en daarom is het modebedrijf inmiddels wereldwijd een groot succes. De dameskleding met een Oosters tintje spreekt dan ook veel vrouwen aan en is een aanwinst voor iedere dame die graag mooie kleding draagt.

Veelzijdige damescollectie voor diverse gelegenheden

Usha biedt vrouwen een veelzijdige collectie dameskleding: jurken, jumpsuits, tunieken en jassen. Bij de productie wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals katoen, suède en zijde. Usha stelt jou daardoor in staat om persoonlijkheid en vrouwelijkheid optimaal met elkaar te combineren. Dankzij een uitgebreid assortiment is voor elk type vrouw een gewenste outfit samen te stellen. Klassieke ontwerpen dragen bijvoorbeeld bij aan een professionele uitstraling op je werk. Met een prachtige tuniek en een brede hals benadruk jij je vrouwelijkheid en ben je ook nog eens een elegante verschijning. Met Usha dameskleding verschijn je daarom altijd in stijl op kantoor of geniet je optimaal in je vrije tijd van mooie kleding.

Kleed jezelf in speelse en vrolijke mode van Usha

Naast de wat klassiekere outfits biedt Usha ook volop mogelijkheden voor een vrijetijdsoutfit of feestelijke gelegenheid. Dameskleding is bijvoorbeeld voorzien van originele bloemenprints of voorzien van kralen. Soms zijn er zelfs Franse romantische tintjes verwerkt in de vrouwenkleding, bijvoorbeeld borduurwerk of de toepassing van kant en linnen. Er zijn talloze kledingcombinaties mogelijk, dus kies iets wat past bij de gelegenheid waarvoor je kleding zoekt en prettig voelt om te dragen. De betoverende kleding past prima bij het leven van alledag en slaat een brug tussen klassieke kleding en de trends van nu. Wat de gelegenheid ook is, met Usha ben je een indrukwekkende verschijning en kleed jij jezelf altijd in vrolijke en speelse mode.