-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

Camel Active: voor de echte avonturiers

Het Duitse lifestyle-merk Camel Active werd in 1977 opgericht en specialiseert zich al decennia in buiten- en vrijetijdskleding van een hoge kwaliteit. Typisch aan het merk zijn de robuuste look, de functionele producten en natuurlijk de in het oog springende accessoires. Waar het label in de beginjaren uitsluitend kleding en schoenen voor mannen maakte, is dat assortiment tegenwoordig fel uitgebreid. Zo kunnen ook vrouwen terecht bij Camel Active voor outdoorkleding. Ook de accessoires, zoals tassen, brillen, sokken en horloges zijn een belangrijk onderdeel van het assortiment. Sinds 2002 valt dit stoere label onder de paraplu van CMLC GmbH, wat een dochteronderneming is van de Seidensticker Group. Die Seidensticker Group is een van de grootste producenten van T-shirts in Europa en het hoeft dan ook niet te verbazen dat Camel Active vandaag de dag behoorlijk wat internationaal succes heeft.

Modieuze kleding voor outdooravonturen

De specialisatie van Camel Active is kwalitatief hoogwaardige outdoorkleding die bestand is tegen alle weersomstandigheden. De inspiratie van de collectie halen de ontwerpers vanuit de hele wereld en dan meer specifiek uit het reizen zelf. De kenmerken van de hoogwaardige kleding van dit Duitse merk zijn stevigheid, een stoere stijl, een authentiek gevoel, een hoge mate aan functionaliteit en draagcomfort. Op een trektocht, terwijl je een nieuw plekje van de wereld aan het ontdekken bent, is dat comfortabel gevoel van goudwaarde. Zegt die hele levensstijl je wel wat, maar heb je nog net geen trek om echt op avontuur te gaan? Dan kan je bij Camel Active ook gewoon terecht voor casual kleding met die avontuurlijke vibe.

De hoogwaardige productie van Camel Active

De schoenen van Camel Active zijn al sinds jaar en dag de populairste producten, maar ook de accessoires doen het de laatste jaren goed. Qua design is er resoluut gekozen voor een minimalistische look die vlot te combineren valt. Een look die ook mikt op dat authentieke gevoel van vervlogen jaren en die past bij mannen met baarden. Aardse en gedempte tonen voeren de boventoon en veel aandacht gaat uit naar het gebruik van hoogwaardige materialen. De nodige ondersteuning en duurzaamheid zijn misschien wel de belangrijkste attributen van outdoorkleding. Met de schoenen, toilettassen, kleding, schoudertassen en rugzakken van Camel Active ben je zeker van jaren gebruiksgemak.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden