Kendall voor ABOUT YOU – nu live5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Pantalons voor dames2,533

Pantalons: casual, elegant of toch liever hip?

Dames houden van pantalons en uiteraard snapt iedereen wel waarom. Deze broeken zijn nu eenmaal hemels luchtig gesneden en werden steeds gemaakt op basis van vloeiende materialen die bovendien ook nog eens aangenaam aanvoelen. Met materialen als viscose, linnen en licht katoen zijn ze dan ook een ideaal kledingstuk voor tijdens het zomerseizoen. Toch is lang niet iedere pantalon identiek. Zo zijn er bijvoorbeeld strakke modellen terwijl diverse varianten een voorkeur hebben voor wijde uitsnijdingen en sexy ontwerpen. Ook rubberen taillebanden, ritssluitingen, knoopsluitingen en authentieke trekkoorden wisselen elkaar voortdurend af. Extra veel keuzevrijheid, dus.

Voor welke stoffen broek kies je?

Lang niet alleen de vormgeving zorgt ervoor dat meiden zich in alle vrijheid nestelen in hun pantalons. Ook de kleuren en patronen laten hen toe om in alle creativiteit te floreren. In de eerste plaats zijn er de klassieke modellen die in neutrale kleuren als zwart komen. Aangezien de pantalon voornamelijk in de zomerperiode gehypet wordt, zijn ook felle zomerse kleuren natuurlijk welkom. Hier zal je ook leuke etnische ontwerpen en zelfs camouflagekleuren terugvinden. Voor wie het een stuk opvallender mag, zijn er metallisch glinsterende stoffen die jou meteen in de spotlights plaatsen. In combinatie met een strakke top creëer je zo een symbiose van zowel de casual als de elegante stijl. Heb je het liever wat nonchalant? Dan kies je voor een gesneden broek die je ook in de urban stijl dragen kan. Zo zie je maar: pantalons horen thuis in iedere stijl!

Hoe kan je jouw stoffen broek combineren?

Een ander groot voordeel van pantalons: je kan ze wel heel eenvoudig laten aansluiten bij jouw outfit. Bovendien is de pantalon gewoon geschikt voor talloze evenementen. Wie bijvoorbeeld naar een zomers festival trekt en graag opvalt, kiest voor een opvallende pantalon, een hip shirt, leuke sandaaltjes en een trendy zonnebril. Op kantoor gaat de voorkeur dan weer uit naar een effen kleur. Wit, zwart, blauw of crèmekleurige pantalons doen het hier zeker goed. In dat geval combineer je ze met chique veterschoenen en een blazer. In de zomerperiode vervang je die laatste uiteraard gewoon door een stijlvol overhemd. En in de vrije tijd? Dan draag je die pantalons toch gewoon zoals jij het wilt.