-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
Alle producten van Mey108

Mey: de duurzame katoenen revolutie in ondergoedland

Mey is al sinds 1928 een innovatieve producent van modeproducten. Toch duurde het tot 1948 vooraleer de broers Karl en Franz Mey grootschalig startten met de productie van kinder-, dames- en herenkleding. In 1952 begon dan weer de start van een eigen fabrieksgebouw te Lautlingen, Duitsland. Nadien ging het allemaal erg snel en groeide het bedrijf steeds sneller en sneller. Toch was er één constante doorheen al die jaren: duurzaamheid, innovatie en verantwoordelijkheid stonden steeds centraal. Het merk gaat simpelweg niet voor minder.

Een veelzijdige collectie

In 1959 kiest het bedrijf ervoor zich vooral te gaan richten op damesondergoed. Daar zou het echter niet bij blijven, want in 1984 komt daar ook herenondergoed bij. En ook in de jaren daarna worden er grotere collecties geïntroduceerd. Mey biedt vandaag de dag daarom een brede lijn aan kledingproducten waardoor er voor ieder wat te vinden is. Zo is er bijvoorbeeld het ondergoed en de shorts waarbij men handgeplukte Peruaanse Pima-katoen gebruikt. Heerlijk zacht op de huid en intens comfortabel. Natuurlijk is en blijft passie een van de belangrijkste bouwstenen van dit modehuis, wat je onder andere kan merken aan het comfortabel gevoel bij het dragen van een van de vele ondershirts. Een uniek draagcomfort voor hem, haar en voor de kinderen. Ongeacht voor welk kledingstuk je ook kiest: steeds werd gekozen voor hoogwaardige stoffen en bijzonder veel comfort. Uiteraard doet ook het jarenlange vakmanschap daarbij zijn duit in het zakje.

Ontdek de duurzame Organics van ultieme kwaliteit

Een groot deel van het assortiment van dit label is bovendien gecertificeerd. Hiervoor maakte men gebruikt van textiel op basis van biologische en natuurlijke vezels. Zo is het ondergoed van Mey Organics vrij van vervuilende stoffen. Hierdoor kan je het ondergoed stijlvol dragen onder ieder hemd of kleedje, zonder je zorgen te hoeven maken over de duurzaamheid ervan. Steeds weer heb je het gevoel dat je de juiste beslissing nam. Uiteraard doet het natuurlijke verhaal geen afbreuk aan de kwaliteit van het ondergoed: er werden geen compromissen gesloten op vlak van afwerking, productie en kwaliteit. Op ieder moment van de dag, ’s zomers of ’s winters: Mey bewijst iedere keer opnieuw dat het innovatie, veeleisendheid en verantwoordelijkheid weet te combineren tot een enkele succesformule.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden