MinkPink: het bijzondere label uit Australië

Vrolijke vrijetijdsbeesten zijn dol op het label MinkPink, dat diezelfde ongedwongen attitude ook in zijn kleding terug laat komen. Niet voor niets is het een Australisch label: daar helemaal aan de andere kant van de wereldbol creëren de ontwerpers buitensporige stijlen die dat tikkeltje anders zijn. Het gaat vaak om kleurrijke ontwerpen boordevol gekke details en ongewone afwerkingen. Met een duidelijke focus op ruimdenkende kosmopolitische meisjes weet het de mode naar een nieuw niveau te verheffen. De modecollecties van MinkPink imponeren echter voornamelijk met hun expressieve prints en beletteringen die contrasteren met de ongedwongen lijnen, liefdevolle details en fantasierijke patronen. Het is een echte ongedwongen mix tussen casual, streetwear en eenvoud, waarbij ook de eigenwijze out-of-the-box mode in het DNA is geïncorporeerd.

De vernieuwende stijl van MinkPink

MinkPink is eigenlijk nog maar een vrij jong label. Het werd in 2005 opgericht, alhoewel de inspiratie al veel eerder te situeren valt. De designers hebben een eigenzinnige stijl en willen met hun ontwerpen het stadse leven visualiseren. Het label zocht haar inspiratie in de buitensporige streetstyle uit de jaren 70 tot 90. Het resultaat was een stijl die de persoonlijkheid van de drager symboliseert door een sterk charisma en een ultieme combineerbaarheid. De coole stijlen wisten al snel als een bom in te slaan in het modelandschap. Talloze bloggers, influencers en modefans wisten het label in korte tijd wereldwijd populair te maken. Zowel de alledaagse look, superzachte pyjama's, de avondkleding als de strandmode kon diezelfde tendens herhalen. Dat succesverhaal gaat ook vandaag nog gewoon verder. Niet alleen talloze modeketens maar ook vele internetbedrijven voegen de producten van MinkPink naarstig toe aan hun assortiment.

Echte vrouwenmode voor een expressieve stijl

Bij MinkPink vind je casual tops en shirts boordevol coole prints en krachtige slogans. Ook shorts die soms in ongewone fluwelen stoffen komen en luchtige jumpsuits met spannende patronen, zijn van de partij. Toch zijn het voornamelijk de jurken die opvallen. Zij zijn heel vrouwelijk en expressief gesneden en laten het sexappeal tot uiting komen. Of je ze nu combineert met krachtige laarzen, delicate sandalen of stijlvolle plateauschoenen: steeds opnieuw creëer je in een handomdraai een nieuwe look. Laat het nu net dat zijn wat de mode van dit label zo trendy maakt: de coole stijlen kunnen eenvoudig gecombineerd worden tot een oneindige variëteit waar iedere dame zich in kan vinden. Het resultaat? MinkPink garandeert iedere keer opnieuw een state-of-the-art, unieke en absoluut coole stadslook.