JETTE: omdat ontwerpen haar nu eenmaal in het DNA zit

De succesvolle ontwerpster achter het label JETTE is niemand minder dan de dochter van de bekende Wolfgang Joop, de oprichter van mode- en cosmeticabedrijf JOOP!. Diens dochter, Jette Joop – aan wie het label haar naam te danken heeft, werd in 1968 geboren in het Duitse Braunschweig. In 1996 kreeg zij de kans om haar eigen modelabel op te richten. Haar doel was om stijlen en looks te creëren die het dagelijks leven efficiënt weten te verfraaien, zonder zich te beperken tot een specifieke stijl. Het resultaat: uitgebreide collecties die soms zakelijk en soms casual zijn, maar altijd de voorliefde voor individualisme in ere houden. In al haar ontwerpen bewijst ze dat ze zich niet hoeft te verschuilen achter de naam en faam van haar vader maar gewoon kan voortbouwen op haar eigen ontwerpvaardigheden.

Rechtstreeks afkomstig van een getalenteerd gezin

Een breed scala aan designlabels, gaande van kleding tot ondergoed en sieraden, dat brengt JETTE. Kortom: alles wat moderne dames weet te interesseren. De creaties van dit label zijn uniek en vormen een inspiratie voor de gehele modewereld. Voor dit label zijn aangename details en verfijnde snits steeds bepalend voor hun collecties. Haar ontwerpster is dan ook gepassioneerd door ongebruikelijke kleurencombinaties, waardoor de creaties steeds af durven te wijken van de massa. Vrolijke bloemenprints en moderne patroontjes vind je allemaal terug in de collecties van het label. Tegelijkertijd straalt ieder item een bepaalde vrouwelijkheid uit die zowel klassiek als modern oogt. Bij JETTE ontmoeten hoogwaardige kwaliteit en mode elkaar in betaalbare prijzen.

Het assortiment van JETTE

Vooral de badkleding van dit label blijkt het altijd opnieuw heel goed te doen. Bij die badkleding brengen de kleurrijke ontwerpen het zomergevoel immers echt tot leven. Wanneer je de uiteenlopende collecties strandkleding van Jette Joop wilt bekijken, kun je je verheugen in het enorme assortiment ondergoed en zwembroeken die pronken in al hun veelzijdigheid. Uiteraard weten ook de andere ontwerpen te scoren bij zij die graag op zoek zijn naar modieuze en trendy metgezellen. De buitengewone verscheidenheid aan kleuren weet vast een glimlach op jouw gezicht te toveren. JETTE weet jou dan ook in geen tijd te verleiden met haar enorme selectie, waarbij voornamelijk de strandkleding de nodige bejubeling krijgt.