-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
Alle producten van BULLBOXER279

BULLBOXER: streetwear met engagement

Het Nederlandse schoenenmerk BULLBOXER werd opgericht in 1992 als onderdeel van Trend Design, dat reeds in 1983 begon. Trend Design op zijn beurt is dan weer een dochteronderneming van de bekende Unlimited Footwear Group BV, met roots in Waalwijk. Dit kleine familiebedrijfje is doorheen de jaren uitgegroeid tot een speler van formaat op de Nederlandse en de internationale markt. Met BULLBOXER werd een label geïntroduceerd dat tot doel had schoenen voor iedereen te maken. Een merk dat trots is op zijn Nederlandse roots en voornamelijk plezier wil uitstralen. Dat betekent overigens niet dat men de productie en het ontwerp van schoenen niet serieus neemt. Niet toevallig is de hele ontwikkelingssite te vinden in Italië., de bakermat van stijlvolle en elegante schoenen.

Trendy schoenen met oog voor detail

De schoenen van BULLBOXER zijn trendy en up-to-date, en kenmerken zich door een combinatie van hoogwaardige materialen met een individuele stijl. De doelgroep bestaat uit jonge mensen die van het leven houden en die ook wel geïnteresseerd zijn in mode. Die frisse en jeugdige charme wordt in het ontwerp bereikt door moedige keuzes. Heldere kleuren en sterke contrasten zijn niet ongebruikelijk, maar er is ook een brede selectie aan meer klassieke stijlen voor een betaalbare prijs. Typerend zijn de grappige details waardoor je in één oogopslag weet dat dit een schoen van BULLBOXER is. Inspiratie voor die details en de nieuwe collecties wordt over de hele wereld opgedaan, onder meer door de nieuwste trends op de catwalk in de gaten te houden.

Jouw eigen stijl met BULLBOXER

De schoenen van BULLBOXER zijn elegante schoenen die met heel wat verschillende outfits gecombineerd kunnen worden. Schoenen voor iedereen maken houdt dan ook in dat er een brede selectie aan schoenen beschikbaar is. Knielaarzen voor een gewaagde outfit, veterlaarzen voor een stoere look, elegante pumps voor een avondje uit of toch comfortabele casual sneakers voor een dagje relaxen? Naar wat voor type schoen je ook op zoek bent, dit trendy label heeft zeker en vast een model dat past bij jouw persoonlijkheid. Leuk om te weten is dat alle schoenendozen van BULLBOXER gemaakt zijn van gerecycleerd materiaal. Een tastbaar bewijs van het engagement voor een betere wereld. Je koopt bij BULLBOXER in ieder geval stijlvolle schoenen met een duurzaam tintje, die je eindeloos kunt blijven combineren.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden