Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5


GEOX: stijlvolle schoenen die ademen

Het was een hete zomer in Italië toen Mario Moretti Polegato gaatjes in zijn hardloopschoenen prikte voor wat extra ventilatie. Dit idee zorgde ervoor dat hij GEOX oprichtte: een schoenenmerk dat ademende schoenen ontwikkelt. Polegato had altijd al een voorliefde voor technologische ontwikkelingen. Daarom zette hij vanaf het eerste moment alles op alles om de meest technologisch geavanceerde schoenen te creëren. Van de stoffen tot het model: alles staat in het teken van ventilatie. Het werd een groot succes bij sporters, maar na een tijd gingen de ontwerpers ook schoenen voor iedere dag ontwikkelen. Technologie en design komen daarom samen in de schoenencollecties van GEOX.

Een groot aanbod ademende schoenen

Hoewel GEOX altijd garandeert de beste zolen en materialen te gebruiken voor zijn schoenen, wil dat niet zeggen dat de modellen louter functioneel zijn. Er zijn heel wat opties voor mannen, vrouwen en kinderen en zelfs bij deze laatste wordt een onderscheid gemaakt tussen meisjes en jongens. Bij vrouwen staan elegantie en comfort centraal en dat wordt duidelijk uit de vele collecties die er bestaan. Van sneakers met een eenvoudig design tot pumps voor feestelijke gelegenheden, alles kan. Ook platte schoentjes en ballerina's maken deel uit van het aanbod, evenals zogenaamde ankle boots en mocassins voor een casual look. Voor mannen zijn er dan weer formele schoenen in uiteenlopende collecties, waaronder Federico en New Life. Eerder sportieve sneakers zijn verkrijgbaar in reeksen als Nebula Men en Walee. Deze variëren qua stijl van helemaal sportief tot een blend van urban en sportief. Ten slotte gaat het aanbod voor jongens en meisjes van schoenen vanaf 9 maand oud, tot sandalen en trainers voor iets oudere kinderen.

De jackets van GEOX

Ook kledij maakt tegenwoordig deel uit van het aanbod van GEOX. Jassen maken daar een groot deel van uit en zijn eveneens voor zowel vrouwen als mannen verkrijgbaar. Ook hier komt het ademende karakter van het merk tot uiting, dankzij een stof die goed isoleert en toch een aangenaam gevoel en binnenklimaat creëert. Deze jackets zijn vooral handig voor wie outdoor sporten beoefent of tijdens de koudere maanden van het jaar comfortabel naar buiten wil. Van modellen met korte mouwen in het zwart tot eerder kleurige soorten met lange mouwen, het aanbod van GEOX is erg uitgebreid.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden