Helly Hansen: het hoogste niveau in sportstijl

Helly Hansen is als een synoniem voor betrouwbaarheid, functionaliteit en de hoogste kwaliteit. Ontwerpen van Helly Hansen zijn gemaakt zodat alle liefhebbers van outdoor avontuur zich comfortabel kunnen voelen in werkelijk alle weersomstandigheden. De kleding, schoenen en accessoires van het Scandinavische merk zijn niet alleen technologisch geavanceerde oplossingen, maar het merk biedt ook producten aan in een sensationele ontwerpen die gemakkelijk in het dagelijkse leven van de stad past. Zo lopen tegenwoordig alle jonge trendsetters in jassen, truien en t-shirts van het razend populaire merk Helly Hansen. Het merk is kenmerkend door haar opvallende en unieke logo: HH. Het logo is terug te vinden op elk product dat het Noorse merk produceert.

Helly Hansen: levert al meer dan een eeuw topkwaliteit

In 1877 zag kapitein Helly Juell Hansen een behoefte aan betere bescherming tegen de harde Noorse elementen tijdens het varen. Hij en zijn vrouw, Maren Margarethe, begonnen met het naaien van grof linnen met lijnolie om beter beschermd te zijn op de oceaan. Dit state-of-the-art proces resulteerde in waterbestendige kleding voor arbeiders op zee, hiermee was Helly Hansen geboren. Helly Hansen focuste zich op het ontwikkelen van werkkleding die geschikt was om te werken in de koude bergen en op de oceaan. De ervaring die men in die tijd heeft opgedaan betreft het ontwikkelen van functionele kleding gebruikt Helly Hansen tegenwoordig in het ontwerpen van hun buitenkleding. De kleding die het merk produceert is bestemd tegen zware stormen en wilde activiteiten.

Helly Hansen: Scandinavisch design van hoge kwaliteit

Helly Hansen creëert producten die gebaseerd zijn op het uitstekende Scandinavische design en de rijke ervaring die ze hebben opgedaan in het verleden. In de collecties vind je kleding, schoenen en accessoires die zelfs de zwaarste expeditie of training comfortabeler en veiliger maken. Lichte, waterdichte, winddichte en tegelijkertijd extreem duurzame jassen, sweatshirts en trekkingschoenen die geweldig zijn voor zeilen, reisroutes en met sneeuw bedekte berghellingen. Innovatieve stoffen, speciaal versterkte naden, controlesystemen voor lichaamstemperatuur en oplossingen voor aanpassing aan weersomstandigheden zijn slechts enkele redenen waarom u Helly Hansen-producten in uw garderobe zou moeten hebben.