Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Funky Buddha: creatieve items voor mensen met lef

Het Griekse kledingmerk Funky Buddha is in 2003 in Griekenland ontstaan. Het modelabel richtte zich in eerste instantie op herenkleding, maar inmiddels worden er ook talloze creaties ontworpen voor dames. Vrijheid, individualiteit, creativiteit en respect voor mens en milieu zijn belangrijke waarden voor Funky Buddha. Belangrijke inspiratiebronnen voor de ontwerpers zijn onder meer kunst, muziek en reizen. Bij dit modemerk draait alles om lef. Wees anders dan anderen en wees bereid om niet risicoloos door het leven te gaan. Deze filosofie zie je terug in de talloze items die dit merk op de markt heeft gebracht. Je mag je als man of vrouw helemaal laten leiden door je passie en intuïtie.

Expressieve modecollectie

Funky Buddha brengt een collectie expressieve items voor mannen en vrouwen op de markt. Kies onder meer uit topjes, blouses, tunieken, jeansshorts, chino's, polo's, jurken, broeken en sweatvesten. Met de kleding van dit modelabel lukt het jou altijd om kleur te bekennen. De kleurrijke creaties stimuleren een vrolijke en expressie verschijning. Dit maakt de kleding ideaal om in je vrije tijd aan te trekken. Met een zomerjurk kun je bij mooie temperaturen uitstekend een wijntje drinken in je favoriete wijnbar. Een polo in combinatie met een pantalon is juist weer prima voor op de golfbaan op kantoor. Juist de veelzijdigheid van Funky Buddha daagt jou uit om creatief met je outfit om te gaan.

Wees wie je echt bent met Funky Buddha

Met de items van Funky Buddha lukt het jou altijd om helemaal jezelf te zijn. Dankzij de kleding zit je beter in je energie, omdat je door de items altijd dichtbij jezelf blijft. Daarom gaat het jou gemakkelijk af om uitdrukking te geven aan je persoonlijkheid. De mannen- en vrouwenkleding zit comfortabel, juist omdat je mag zijn wie je graag wilt zijn, en is bovendien van uitstekende kwaliteit. Elk seizoen verschijnen er nieuwe creaties op de markt en daarom vind je altijd een outfit die perfect aansluit op je wensen. Als je meer van jezelf wilt laten zien of juist graag uitdraagt waar je voor staat, dan is de keuze voor Funky Buddha kleding zeker snel gemaakt.