Soyaconcept: vrouwelijke kwaliteit voor ieder budget

Soyaconcept is een Deens modelabel dat zich laat inspireren door de onderliggende triggers die mode vormgeven. Eigenlijk was het merk sinds 2002 actief onder de naam Pure Instinct, om in 2009 uiteindelijk over te gaan tot diens huidige merknaam. Het werd opgericht door Torben Brodersen, Viggo Jensen en Thomas Viller. Al vanaf het begin was het hun doel uit te groeien tot een trendsetter waarbij vrouwen voortdurend toegevoegde waarde krijgen voor hun geld. In het assortiment van Soyaconcept vind je dan ook voornamelijk kwalitatieve kleding aan een aangename prijs, waardoor stijlvolle dames ook met een beperkt budget hun eigen look op kunnen bouwen. Goede mode is er namelijk voor iedereen, want iedere vrouw wil er stijlvol uit kunnen zien op ieder moment van de dag.

Waar voor je geld met Soyaconcept

Innovatie, persoonlijkheid, kwaliteit en simpliciteit. Deze vier woorden vormen het centrale vertrekpunt voor Soyaconcept. De kwaliteit garanderen ze door gebruik te maken van zorgvuldig uitgekozen basisstoffen. Ook het productieproces omvat voortdurende kwaliteitscontroles en wordt nauwgezet opgevolgd. De stijl? Uniek maar toch simpel, gebaseerd op eenvoudige doch modieuze prints. Natuurlijk kiezen sommige kledingstukken ervoor om in te spelen op hedendaagse trends die vrouwen sieren. Toch is er ook de nodige portie vernieuwing te merken doorheen het assortiment. Voorbeelden van dergelijke gewaagdere stukken vindt men bijvoorbeeld terug bij de jassen waarbij de basis van polyurethaan gesierd wordt met een donkere print van neervallende bloemen. Hetzelfde ziet men bijvoorbeeld ook terugkomen bij de katoenen broeken die ruim lijken neer te vallen. Is out-of-the-box niks voor jou? Dan heeft Soyaconcept natuurlijk ook gewoon heel wat eigentijdse kledingstukken voor jou beschikbaar.

Een verfijnde Scandinavische toets

Een Deens label zou natuurlijk zichzelf niet zijn indien het zijn Scandinavische roots zou verloochenen. Net zoals men het van hen gewoon is, kiezen ze dan ook steeds voor een unieke combinatie tussen coole details, rustgevende vibes en casual uitstralingen. Natuurlijk zal lang niet ieder kledingstuk deze ingrediënten in gelijke mate bevatten. Zo tracht Soyaconcept nu eenmaal kledingstukken aan te bieden voor alle gelegenheden, opdat vrouwen ook echt zichzelf kunnen zijn. Toch ziet men de zienswijze onder andere terug in haar stijlvolle bloesjes, fancy poncho’s en de jurken met een afwerking van kant. Krijg je er maar niet genoeg van? Maak de combinatie volledig af door enerzijds te kiezen voor onomwonden sneakers en anderzijds een minimalistische toets te creëren door het dragen van geschikte en verfijnde juwelen. Hoe dan ook heeft Soyaconcept alles in huis voor een geslaagde look.