Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5


REPLAY: jeugdige kledij voor iedereen

De Italiaanse Claudio Buziol richtte in 1978 het merk REPLAY op. Zijn grote liefde was vintage kleding, waardoor hij zijn eigen bedrijf wilde starten dat nieuwe mode met een vintage look zou creëren. Dat is dan ook de inspiratie voor de naam REPLAY: het verleden speelt zichzelf opnieuw af wanneer je een vintage item aantrekt. Het merk maakte oorspronkelijk alleen casual kleding voor mannen en vrouwen, met speciale aandacht voor denim. Dankzij het grote succes heeft dit label zich steeds verder uit kunnen breiden, waardoor je nu ook accessoires, parfum en kinderkleding van het merk kunt kopen.

De vintage look

Nog altijd laten de ontwerpers van REPLAY zich inspireren door vintage kledingstukken. Ze zorgen er wel altijd voor dat ieder item een modern randje heeft. Oude trends kunnen namelijk perfect gecombineerd worden met de mode van nu. De jeans van het merk zijn hier een heel goed voorbeeld van. Sommige ontwerpen zijn echt vintage en komen recht uit het Amerika van de jaren 80, terwijl er ook genoeg moderne modellen met en vintage touch te vinden zijn. Al sinds het begin in 1978 zijn de jeans van dit label de grote hit. Hun pasvorm is perfect en het stevige materiaal ziet er na jaren nog steeds goed uit. De designers van het merk vinden dat denim het ultieme sexy en uitdagende materiaal is. Wie stoere jeans draagt, laat zien dat hij niet bang is om buiten de lijntjes te kleuren. Dat zie je terug in de rauwe look die de items van het merk uitdragen. Dat geldt niet alleen voor de jeans, maar ook voor de tops, jurken en jassen.

Overige collecties

REPLAY heeft talloze accessoires waarmee jij je outfit compleet kunt maken. Zo kan je stoere gympen van het merk dragen, maar ook een robuuste tas uitzoeken. De uitdagende parfums van dit label maken het geheel compleet. Edgy en opvallend, zo kan je de accessoires van dit merk omschrijven. Er is ook een speciale collectie voor stoere kleintjes. Kinderen kunnen er dus net zo modieus en cool uitzien als jij. REPLAY&SONS heeft allerlei speelse items voor baby’s en oudere jongens en meisjes. De hele familie kan dus de stoere stijl van REPLAY in zijn kledingkast hebben hangen.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden