Handschoenen279
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Hestra Vingerhandschoenen 'Mary' in Rood: voorkant
-61%

Hestra

€ 32,90€ 84,90
Beschikbare maten: S, M, M-L
Roeckl Vingerhandschoenen in Zwart: voorkant
Tip

Roeckl

€ 84,90
Beschikbaar in vele maten
Six Wanten in Zwart: voorkant
-46%

Six

€ 6,99€ 12,99
Beschikbare maten: XS-XL
Betaal later binnen 30 dagenBetaal later binnen 30 dagenGratis verzending & retourGratis verzending & retour100 dagen bedenktijd100 dagen bedenktijdEen groot assortiment aan merkenEen groot assortiment aan merken
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Handschoenen: beste vriend tijdens koude dagen

Handschoenen zijn een stijlvol en praktisch accessoire dat je op sommige dagen echt niet kunt missen. Wanneer de temperatuur het vriespunt bereikt en jouw vingers lijken af te sterven van de koude is een handschoen vaak de reddende engel. Buiten dit praktisch nut hebben ze echter ook een grote stijlfactor. Het is nu eenmaal ook een accessoire dat extra dimensie meebrengt voor jouw winteroutfit en een vrouwelijke, elegante look geeft. Ze zijn overigens niet enkel en alleen maar geschikt voor de koudste dagen. Wanneer de herfst in het land is biedt een dunner exemplaar handschoen even goed uitkomst als je je wenst te beschermen tegen de weersomstandigheden.

Wanten: wat is er van belang?

Bij het kiezen van een nieuw paar handschoenen zijn er wel een aantal zaken die je best in ogenschouw neemt. Eerst en vooral de grootte. Een goede handschoen spant niet te veel aan. Voor een optimaal effect is het van belang dat er voldoende lucht binnenin door kan. Een te ruime handschoen is aan de andere kant dan ook weer niet de bedoeling. Ten tweede is er ook een grote variatie in modellen op de markt. Er zijn klassieke handschoenen, maar ook de typische wanten die een geheel andere uitstraling geven. Ten slotte is ook de materiaalkeuze van groot belang. Een model uit leer straalt ernst uit en zit comfortabel op de huid. Handschoenen uit wol voelen ontzettend zacht en warm aan. Of ga je liever voor een ander materiaal? De keuze is er volop.

Stijlvol met handschoenen op pad

Handschoenen worden in de regel gedragen bij een echte winteroutfit. Klassieke en rijke kleuren voeren logischerwijze dan ook de boventoon. Een echte fashionista zorgt ervoor dat ze haar handschoenen afstemt op de andere accessoires om de koude tegen te gaan. Kies bijvoorbeeld voor een vergelijkbare kleur met zowel een sjaal als jouw wanten. Heb je een paar uit gebreid wol? Match dan met een fake fur kraag en een gebreide sjaal. Een elegant paar uit leer dat jouw voorkeur draagt? Dat schreeuwt om een paar chelsea boots in combinatie met een lange jas waardoor je helemaal ingepakt bent. Stijlen genoeg dus, zorg er toch maar vooral voor dat jouw handschoenen lekker warm zitten.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*Gratis voor alle Belgische telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.