-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader

petite fleur: ultiem comfort van het bloempje

Het gerenommeerde petite fleur is een modelabel dat behoort tot de BAUR-groep. De Franse naam vertaalt men als ‘kleine bloem’, waarschijnlijk een verwijzing naar het beschermend karakter dat dit oorspronkelijk ondergoedmerk invult. Toch wist diezelfde bloem de laatste jaren steeds verder te groeien, waardoor het label aan belang toenam. Enerzijds is er een ruime toename van het aantal producten in hun assortiment, anderzijds wist het label zich ook buiten Duitsland te profileren. Tegenwoordig vind je bij dit label dan ook alles om tegemoet te komen aan de wensen van vele generaties.

Kwalitatieve lingerie voor de gevoeligste plaatsjes

De lingerie van petite fleur laat zich typeren door zijn unieke stijl en hoogwaardige kwaliteit. De lingerie wordt dan ook gecreëerd voor iedere denkbare gelegenheid en leeftijd, waarbij verfijnde snitten en eenvoudige lijnen de functionaliteit van het ontwerp ter ere brengen. Hierbij weet het eenvoudigweg een mooi decolleté te accentueren terwijl het een slank figuur creëert. De gebruikte materialen zijn hierbij steeds zorgvuldig gekozen opdat ze niet alleen eenvoudig te wassen zijn maar bovendien ook huidvriendelijke eigenschappen vertonen. Ook hun ademende werking hoort de nodige bejubeling te krijgen. Vooral op warmere zomerdagen of bij fysieke inspanningen blijkt dat een gigantische meerwaarde te zijn. Het comfort vindt men bovendien ook terug in het ontwerp waar knellen, knijpen en wegzakken zo goed als uitgesloten wordt. Om die reden voelt de lingerie van petite fleur veeleer aan als een tweede huid. Welgekozen stoffen als katoen weten daar uiteraard eenvoudig toe bij te dragen.

petite fleur brengt meer dan lingerie alleen

petite fleur biedt meer dan een uitgebreide lingerie- en ondergoedcollectie: ze heeft haar assortiment de laatste jaren steeds verder uitgebreid. Zo vind je er bijvoorbeeld ook tops, shorts, shirts, ruime broeken en zelfs badjassen terug. Een constante is hierbij echter wel duidelijk: het gaat om huiselijke en comfortabele kledingstukken voor dames. Toch beschikt petite fleur ook over een collectie voor kinderen. Het gaat in dat geval om mooie pyjama’s en ondergoed, maar ook om speciale bh’s die de hormonale veranderingen in het tienerlichaam voor een eerste maal opvangen. Dankzij de toevoeging van die kindercollectie blijkt petite fleur haar naam inderdaad eer aan te doen.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden