-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader
Alle producten van BRONX130

BRONX: schoenen, laarzen en sneakers van kwaliteit

Het wereldbekende schoenenmerk BRONX bestaat al 125 jaar en begon als familiebedrijf. Eigenlijk wordt het merk gevormd door twee main brands: BRONX en Blink, dat in meer dan 50 landen verkocht wordt. Kwaliteit en een enorme diversiteit zijn twee centrale eigenschappen van het aanbod schoenen. Daarbij wordt er niet te veel afgegaan op de bestaande trends, maar gaat het merk op zoek naar vernieuwing. Vintage kledij, catwalk modellen en nog veel meer zijn de inspiratie voor veel van de producten. Ook het gebruik van hoogwaardige materialen en aandacht voor detail bij elk ontwerp zijn belangrijk. Op die manier heeft BRONX het geschopt to high fashion brand dat niet enkel betrouwbaar en duurzaam is maar ook erg populair.

Laarzen, schoenen en meer

Het aanbod van BRONX is uitgebreid en daarbij heeft elke categorie een aantal verschillende collecties. Onder laarzen worden bijvoorbeeld zowel enkellaarzen als veterlaarzen en biker boots verstaan. Laarsjes als Black Textile sneakers zijn opvallend door de combinatie van sportief en classy. Een Red Leather Ankle boot is dan weer iets formele maar oogt evengoed comfortabel en fris. Schoenen en varianten zijn er natuurlijk ook waaronder pumps, sneakers en slippers. White Leather Sandals en Blauwe Metallic Leather pumps zijn daar goede voorbeelden van. Voor sportieve dames is er dan weer een groot aanbod aan sneakers, eveneens in verschillende modellen, kleuren en stijlen. Zo is een Off White Sneaker met flashy kleuren ideaal voor een zomerse, opvallende look tijdens het wandelen of sporten. White Leather Sneakers zijn dan weer soberder dankzij hun effen kleur en design, maar passen ook bij een jonge stijl.

BRONX: comfortabele instappers en veterschoenen

Het gamma wordt nog verder uitgebreid met een reeks veterschoenen en instappers. Zo zijn de zogenaamde Low Shoes verkrijgbaar in verhullende kleuren en modellen, van zwart tot wit en van eenvoudig tot formeel. Leopard Leather Low Shoes ogen erg feestelijk, terwijl donkerblauwe satin trainers dan weer vooral comfort bieden. Andere veterschoenen zijn leverbaar in kleuren als kaki groen, lichtblauw of gewoon wit en zwart. Ten slotte zijn er ook loafers verkrijgbaar, die het midden houden tussen comfort en klasse. Genoeg keuze dus bij BRONX, dat zich door zijn unieke designs van veel andere merken onderscheidt.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden