Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Alle producten van IVY OAK135

Ivy & Oak: eenvoudige elegantie

Het frisse, jonge merk Ivy & Oak richt zich op vrouwen die van hun kleding vooral kwaliteit verwachten. Het bedrijf werd opgericht in mei 2016 door Caroline von Stieglitz en Steven Tran. Toen deze elkaar in hartje Berlijn tegen het lijf liepen bleek hun idee over mode volledig op elkaar te zijn afgestemd. Wat is dat idee? Dat mode vooral eenvoudige elegantie uit moet stralen en gemaakt moet zijn om lang mee te gaan. En dat het van kwaliteit moet zijn zonder dat je daarvoor fortuinen uit moet geven. Al snel volgden de eerste collecties en internationaal succes. Ivy & Oak brengt vandaag de dag twee collecties per jaar voor moderne vrouwen uit die verkocht worden in 28 landen.

De waarden van Ivy & Oak

Ivy & Oak legt de nadruk op eenvoudige ontwerpen van een hoge kwaliteit. Ontwerpen die de vrouwelijkheid benadrukken en met kleine details exclusieve elegantie uitstralen. Het plan is niet om mode te maken voor de bijzondere momenten, maar om een collectie de wereld uit te sturen voor elk moment. Het kleurenpalet is zeer klassiek gehouden met veel aandacht voor zwart, bruin en ook diverse grijstinten. Zoals Ivy & Oak het zelf uitdrukt “in een wereld vol trends, geloven wij in stijl”. Die tijdloze ontwerpen krijgen dan ook de voorkeur boven de trends van het moment. Het bijkomend voordeel van die aanpak? Het feit dat de kleding van dit Duitse label zeer vlot te combineren valt met eender wat je nog in jouw garderobe kunt vinden.

Duurzame kwaliteit, tijdloze klasse

Ivy & Oak heeft een veelzijdig aanbod aan modellen voor elke dag. Gespecialiseerd is het merk in jurken, rokken en vrouwelijke jumpsuits. Kleding die niet alleen comfortabel aanvoelt, maar ook het vrouwelijke figuur knap tot haar recht doet komen. Naast deze elegante kleding kan je bij het fashion label ook terecht voor een grote collectie aan klassieke mantels, stijlvolle blazers, tal van broeken en geklede rokken. Met af en toe een bescheiden patroon en altijd met een hoge kwaliteit kan je voor elke gelegenheid een outfit samenstellen. Of je nu op weg bent naar het werk, je klaarmaakt voor een vrije dag of net een avondje uit wilt gaan. Met de kleding van Ivy & Oak voel je je niet alleen goed: je ziet er ook goed uit.