-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

Emporio Armani: waar sportief en elegant elkaar ontmoeten

Emporio Armani is zonder twijfel een van de merken die we allemaal kennen. Het vormt een onderdeel van het wereldberoemde en reeds in 1975 opgerichte bedrijf Giorgio Armani. Met onder andere bekende gezichten als Richard Gere en Kevin Costner wist het label furore te maken. Niet alleen hielden allerhande Hollywood-grootheden als Tina Turner en Leonardo DiCaprio van dit label, bovendien lijkt ook het grote publiek zijn stijlvolle sportieve en elegante ontwerpen te waarderen. De lijn Emporio Armani focust zich dan ook voornamelijk op zij die zich graag stijlvol kleden zonder klassiek te lijken. Die symbiose lijkt het dan ook internationaal heel goed te doen.

De ultieme symbiose in ieder product

Bij de modestuks en accessoires van Emporio Armani is er één constante: steeds komt hun elegantie samen met een sportieve invloed. De klassieke elegantie in combinatie met de moderne sportieve elementen zorgen voor een harmonieus geheel waarin men zich zowel eigentijds als chique voelt. Het voordeel is natuurlijk dat men de verschillende stukken naar hartenlust kan combineren en bij uiteenlopende gelegenheden kunnen dragen, ongeacht of het nu gaat om een zakelijk diner of om een elegant avondfeestje. Net zoals je altijd kan vertrouwen op jouw aangemeten modieuze outfit, kan je dat trouwens ook zeggen over de kwaliteit van haar producten. Het prijskaartje ligt iets hoger, maar in ruil krijg je dan wel de beste materialen, een zorgvuldige verwerking en een ultieme prijs-kwaliteitsverhouding. Het resultaat is merkbaar vanaf de eerste aanblik tot de zoveelste wasbeurt: zacht, verfijnd en robuust lijken de producten te typeren.

Het assortiment van Emporio Armani

Het assortiment van Emporio Armani is er zowel voor heren als voor dames. Voor die eerste groep denkt men natuurlijk aan stijlvolle jeansproducten, donzige jacks, kunstzinnige sneakers en allerhande accessoires zoals horloges. Ook voor de dames is het assortiment zo veelzijdig, waarbij stijlvolle jurken en modieuze bloesjes de collectie sieren. Toch zijn ook hier mooie accessoires terug te vinden, waarbij voornamelijk de elegante zonnebrillen het goed blijken te doen. Die zonnebrillen komen dan ook niet alleen in een stijlvol jasje maar bieden bovendien ook een hoge mate van UV-bescherming. Wat ze echter allemaal met elkaar gemeen hebben? Stuk voor stuk zijn de collecties van Emporio Armani gezegend met de ultieme symbiose die het label weet te typeren.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden