-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

The Bridge: ambachtelijke tassen van topkwaliteit

The Bridge is een rasecht Italiaanse traditie bedrijfje gespecialiseerd in tassen. Het zag het levenslicht in 1969 te Firenze. Vanaf het begin werd er een duidelijke keuze gemaakt om de focus te leggen op een traditionele productiemethode en topkwaliteit. De visie? Italiaans vakmanschap combineren met een Brits, klassiek design. Twee componenten die ervoor gezorgd hebben dat het succes doorheen de jaren gestaag groeide. Vandaag de dag heeft The Bridge filialen in diverse Europese landen en een assortiment dat naast tassen ook allerhande accessoires bevat. Een elegante portemonnee of sleutelhanger nodig om jouw outfit af te werken? Dan ben je aan het goede adres. Vergis je overigens niet in die focus op traditie. Evenzeer laat dit fashion label zich inspireren door de modewereld en worden er regelmatig nieuwe en opwindende collecties op de wereld losgelaten.

Het meesterschap van The Bridge

The Bridge maakt handig en vaak gebruik van leer in zijn collecties. Dit hoogwaardige en robuuste leer is uitvoerig gebruind, geverfd en gepolijst om de kenmerkende zachte en elastische feel waar het label bekend om staat te bekomen. Die keuze voor leer en een traditioneel productieproces zorgt ervoor dat de tassen zeer duurzaam zijn. Leer is het middelpunt van de collectie, maar verre van het enige materiaal waarin je een tas op de kop kunt tikken. Zo zijn er steeds meer modellen gemaakt van de synthetische stof canvas. Ongeacht het model en het verkooppunt van de tassen zijn ze stuk voor stuk gebrandmerkt met het "Made in Italy" logo. Dit staat niet alleen voor de herkomst van het merk, maar ook voor de verbintenis aan Italiaans meesterschap.

Een tas voor elke gelegenheid

The Bridge mag dan ambachtelijk te werk gaan, dat heeft echter geen effect op de diversiteit van de collectie. De looks van het label is geïnspireerd op een klassieke Britse stijl die tijdloos genoemd mag worden. Om de kenmerkende collecties af te werken zijn er Italiaanse details toegevoegd zoals leren riemen met fijne tekeningen en patronen. De tassen mikken op een publiek dat elegant en verzorgd voor de dag wilt komen. En zoek je een leuk model voor bij een zwierige jurk? Dan is er een brede selectie kleine schoudertassen. Of ga je een dagje shoppen of richting het werk? Ook dan zijn er tal van grotere modellen van The Bridge waarin je altijd wel jouw stijl in terug kunt vinden.