-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

chillouts: het merk waarbij het hoofd centraal staat

chillouts schoot in 1998 uit de startblokken. Het begon allemaal in een oude garage ergens in het zuiden van Duitsland. Aanvankelijk was het nog als groothandelaar voor modieuze accessoires, alhoewel de oprichters altijd hoger mikten. Het duurde uiteindelijk tot 2003 vooraleer de eerste echte lijn van chillouts er was. Er werd gekozen voor een zomer- en een wintercollectie. Het bleek een schot in de roos en uiteindelijk werd er gekozen om de koude winterlocatie te verruilen voor een nieuw pand waar de creativiteit kon zegevieren. Vandaag de dag bevat het assortiment honderden hoofddeksels in verschillende stijlen. Wat ooit allemaal in hun hoofd begon, is intussen werkelijkheid geworden.

De wintercollectie van chillouts: whatever you want

chillouts brengt jaarlijks een nieuwe wintercollectie uit. Die wintercollectie bestaat onder andere uit mutsen, handschoenen en sjaals en dit voor zowel heren als dames en kinderen. Het gaat steeds om verwarmende modellen met een uniek design met oog voor comfort en esthetiek. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een muts bestaande uit diverse stukken die alles in hun mars hebben om een vleugje nonchalance over de look te strooien. Toch heeft lang niet iedereen het begrepen op een relaxte look. Voor de durvers zijn er bijvoorbeeld baretten, gestreepte hoeden en sierlijke pompoms. Terwijl in de vrouwencollectie de elegantie primeert, wordt voor de mannenlijn vaak gekozen voor stoere blikvangers. En de kinderen? Voor hen zijn er wollige hoofddeksels die doen denken aan oma’s breikunsten. Stoere papa, elegante mama en knuffel-kiddo: chillouts brengt de nodige portie warmte tijdens de kille wintermaanden.

Stijlvolle zomeroutfit voor het hele gezin

In de zomercollectie ligt de focus des te meer op het stijlvolle aspect. Zo zijn er bijvoorbeeld hoeden met visnetgraten om het hoofd de nodige verluchting te bieden, rieten exemplaren die een Texaans gevoel uitstralen en praktische caps die de nadruk leggen op de uitbundige zonnebril die bovenop jouw neus prijkt. De zomercollectie zit inderdaad vol blikvangers die passen bij diverse kledingstijlen. Een shirt, short en sandalen? Of toch eerder een hemd, een afgepeigerde jeans en sneakers? Zowel voor heren als dames en kids profileert de collectie aan zomerse hoofddeksels zich als een echte kameleon die iedere stijl af weet te maken. Ook deze zomer zit je met de hoofddeksels van chillouts goed voor een fashion uitstraling.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden