Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Unique: luxueuze avondkleding voor elegante dames

Unique werd in 1998 opgericht door Shahin Moghadam. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Duitse Neuss, ten noordwesten van Keulen. Dit label staat voor up-to-date spannende snedes en dit met een duidelijke focus op luxueuze cocktail- en avondjurken. Alhoewel het merk zijn wortels in Duitsland heeft, wist het al snel mondiaal hoge ogen te gooien. Het feit dat talloze sterren deze kledingstukken verkiezen tijdens hun verschijningen in de film- en muziekwereld, weet dat uiteraard te verklaren. Het label focust zich voornamelijk op de jonge en trendbewuste vrouw die op zoek is naar exclusieve avondkleding. Uiteraard houdt het hierbij ook gewoon rekening met de laatste trends op de internationale modescene. Naast het hoofdkantoor en de showroom te Neuss heeft het label tegenwoordig ook een eigen store te Düsseldorf.

Unique jurken voor unieke momenten

De cocktail- en avondjurken van Unique staan voor extravagantie en elegantie in een enkel model. Alhoewel de collecties sterk durven te verschillen, kiezen ze altijd wel opnieuw voor een samensmelting van glamour en sexappeal. Vaak zijn de jurken ook verweven van geavanceerde vrouwelijke details en allerhande originele creaties die voor enigheid zorgen waar elegantie een verplichting is. Deze stijlen ziet men terugkomen in het uitgebreide assortiment van dit label. Een assortiment dat verschillende domeinen bestrijkt, gaande van avond- tot cocktail- en midi-jurken. Zelfs voor bijzondere feesten en gelegenheden heeft het label aangepaste jurken beschikbaar.

Alles voor de eigentijdse bruid

Naast zijn collectie avond- en cocktailjurken heeft Unique een lijn trouwjurken. Deze jurken focussen zich op de hedendaagse bruid, ongeacht of zij zich zou omschrijven als romantisch of eerder als uitgesproken gepassioneerd. Voor de collectie bruidsjurken kiest dit label voor nobele kanten stoffen, liefdevolle details en verfijnde neklijnen. Ze stralen de nodige dosis glamour uit en houden rekening met de hedendaagse trends. Over het algemeen gaat het om soepel vallende modellen die toch de vrouwelijke rondingen in ere houden. De ontwerpers streven ernaar om eigentijdse trouwjurken te maken. Ze ontkomen er niet aan om vaak voor het klassieke wit te kiezen, maar brengen daar in sommige collecties toch verandering in. Ongeacht of je nu te gast bent op een huwelijk of zelf voor het altaar mag verschijnen: met Unique vindt iedere elegante dame een stijlvolle jurk.