Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje

Khujo: ongewone stoffen en een uniek design uit Hamburg

Khujo is een stoer modemerk voor jonge en avontuurlijke mensen die voortdurend in beweging zijn en gelijktijdig ten volle van het leven willen genieten. Om in te spelen op de hoge eisen van de doelgroep, kiest dit label bij de productie van haar coole collecties voor een hoogwaardige kwaliteit in combinatie met een uniek ontwerp (boordevol felle kleuren). Bij dit merk vinden zowel mannen als vrouwen een uitgebreide collectie, waarbij het merk focust zich steeds focust op kledingstukken die je onderweg nodig hebt, gaande van shirts en sweaters tot broeken en jurken. Typerend is de zogenaamde used-look en het opvallende ontwerp dat een zelfverzekerde uitstraling bewerkstelligt. Met de kleding van Khujo ben je alvast klaar voor ieder levensavontuur.

Khujo vervult mannenwensen met de trendy herenmode

Khujo is niet voor niets in 1996 opgericht in de Duitse havenstad Hamburg, waar stoere mannen boordevol rock-'n-roll werkten in een van de hardste omgevingen van onze samenleving. Tobias Schröder, de oprichter van dit succesvol label, had immers al van in de beginfase een duidelijke focus op warme mannenjassen die zowel comfort als functionaliteit konden garanderen. Hij liet (en laat) zich daarbij inspireren door vintage looks en een urbane stijl. Vooral de leren jassen bleken een schot in de roos, waarbij de lichte of zwarte jassen heel eenvoudig te combineren zijn. Vandaag de dag hebben heren ook de keuze uit overtuigende overgangsjacks, parka’s en mannelijke shirts, verkrijgbaar in diverse kleuren en voorzien van afwisselende patronen, waarbij ook zomerkleuren regelmatig terugkomen.

Vrouwenmode voor zelfbewuste dames

De damescollectie van Khujo combineert hoogwaardige materialen met delicate kleuren en zorgt zo voor een zelfverzekerde en vrouwelijke look. De snit kan eenvoudig rond de heupen worden gegoten en zit bovendien boordevol liefdevolle details. Ook voor het festivalseizoen heeft dit label trouwens spannende tops boordevol open randen of unieke sluitingen. Weer of geen weer? Steeds vind je een geschikte jas in diverse kleurtinten, waarbij de benadrukking van de taille en de grote functionele zakken altijd tot de kenmerken behoren. Tot slot vinden zelfbewuste dames ook een uitgebreid assortiment aan buitenkleding waarbij onder andere gedacht kan worden aan warme winterjassen, spijkerjacks en overgangsjacks. Bij Khujo streeft men er dan ook naar om steeds opnieuw aan de behoeften van de klanten te voldoen en dit door hoogwaardige mode te creëren.