MTNG: stijlvol voor de dag met eigentijdse stappers

MTNG begon aanvankelijk als een jongensdroom. Een droom van ene Pascual Ros Aguilar. Lang bleef die jongen echter niet bij de pakken zitten: op zijn zeventiende levensjaar stichtte hij al zijn eerste schoenenfabriek (1967). Vanaf dat eerste moment stond de inventiviteit van de ontwerpers reeds centraal. Sindsdien gaan zij voortdurend op zoek naar de nieuwste trends en dienen ze hieraan de beste materialen te koppelen. Het schoenenmerk kende de cowboyboots, de periode van de flower power en is alvast gewapend om steeds in te spelen op de hedendaagse en toekomstige mode.

MTNG brengt unieke schoenen en verhalen

In feite is de volledige naam van dit schoenenmerk MTNG Experience, alhoewel dat zelden zo gebruikt wordt. Toch is die “experience” niet onbelangrijk om dit label te snappen in al z’n aspecten. Een van de doelen van dit schoenenmerk is om haar gebruikers te begeleiden door de lange reis die hun voeten dienen af te leggen. Hiervoor kiezen ze dan ook voor de beste materialen en ontwerpen waarbij het voetcomfort centraal staat, ongeacht of het gaat om boots of sandalen. Toch gaat het verhaal ook verder dan dat. Het label tracht de consument te inspireren om de wijde wereld in te trekken, verhalen te ondergaan en avonturen te beleven. Misschien vinden sommigen haar daardoor een tikkeltje eigenwijs, maar dat deert hen niet. Het resultaat is immers iedere keer hetzelfde: een fantastisch model, een oog voor details en een ultiem draagcomfort.

Verkrijgbaar in diverse stijlen en uitvoeringen

De schoenen van MTNG brengen de nodige variatie in het leven. Dat doen ze in de eerste plaats aan de hand van hun breed assortiment. Botten, sandalen, sneakers of casual schoenen? Op ieder gebied hebben ze de nodige ervaring. Ieder model komt in verschillende kleuren en prints. Jongeren lijken vandaag de dag voornamelijk de voorkeur te hebben voor de witte, zilveren of zelfs roze modellen. Voor wie het liever een beetje casual houdt en de schoen ook stijlvol onder een kleedje wenst te dragen, zijn er dan weer de neutrale en zwarte schoenen en ballerina’s. Liever een stukje stoerder? Dan kies je toch voor de krachtige Chelsea boots? Origineel zijn ze alvast wel, zoals men het van MTNG intussen gewend is.