Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Columbia: geniet van je avonturen in kleding die helpt jouw grenzen te verleggen

Het allround buitenmerk Columbia bedient alle leden van jouw gezin met de beste bescherming. Ze creëren sinds 1938 creëert het Amerikaanse merk innovatieve kleding, schoenen en uitrusting voor de avontuurlijke buitenmens. Het merk heeft naam gemaakt door haar enorme passie voor het buitenleven te combineren met de wil om altijd te willen innoveren. Ze blijven altijd innoveren zodat men altijd warm, droog, beschermd en/of koel blijft in elk seizoen van het jaar. Dit zijn dan ook de vier pijlers waar Columbia veel waarde aan hecht. Maakt niet uit welke berg je beklimd of welke piste je wilt slopen, aan deze pijlers voldoet de kleding van het Amerikaanse topmerk Columbia altijd.

Columbia: ‘Tested Tough’

Het Amerikaanse merk Columbia dat meer dan 70 jaar geleden werd opgericht in Oregon, wordt momenteel geleid door Tim Boyle. Hij heeft het bedrijf overgenomen van zijn grootouders die in eind 1930 die op reis waren naar Portland en in deze stad een klein hoedenzaak overnamen. Langzamerhand begonnen de twee te innoveren en creëerde zij een merk dat geschikt was voor de avontuurlijke buitenmens. In het jaar 1938 werd het Amerikaanse merk Columbia geboren. Jaren later is Colombia nog steeds een van de meest toonaangevende en bekende bedrijven op het gebied van outdoor kleding. Columbia staat erom bekend om het feit dat het bedrijf haar producten altijd grondig test. Columbia eist dat al haar artikelen voldoen aan strenge voorwaarden die extreme weersomstandigheden kunnen doorstaan. De slogan van dit familiebedrijf is daarom dan ook: ‘Tested Tough’.

Columbia: veel bewegingsvrijheid waar elke avonturier naar snakt

Elke gepassioneerde avonturier, of deze nou bergen beklimd of de piste afsneurd op zijn/haar snowboard, verlangd kleding waarin men zich vrij kan bewegen. Producten van Columbia bieden veel bewegingsvrijheid door de hoge kwaliteit in stoffen. Doordat het bedrijf continue innoveert produceren ze altijd wel weer producten die nog beter zitten waardoor jij je nog comfortabeler voelt tijdens je avonturen. Wie naar buiten wilt, kan altijd naar buiten in producten van het merk Columbia. Zo heeft het merk bergschoenen in haar collectie waarop je dagenlang kunt lopen. Combineer dit met een fijne beschermende broek en een trendy winterjas en je bent helemaal klaar om weer een nieuw avontuur aan te gaan.