Lee: jeugdig en tof

Lee weet als geen ander dat de tijden veranderen. Het merk werd in 1889 opgericht door Henry Davis Lee. Hij maakte duurzame broeken en overalls voor de harde werkers van Amerika. Vooral het ontwerp van een veelzijdige jumpsuit in 1920 zorgde ervoor dat dit merk een grote bekende werd. In 1954 kwam de overstap naar casual kleding pas. De ontwerpers hielden zich nog wel altijd vast aan de liefde voor duurzame stoffen en ontwerpen. Kleding moest er leuk uitzien, maar vooral ook ontzettend lang meegaan. Het is dan ook niet gek dat het merk zich specialiseert in het maken van denim. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen inmiddels genieten van de veelzijdige kledinglijnen van het merk.

Spijkerbroeken voor een jeugdige look

Jeans is lang geen ouderwets kledingstuk meer, en dat bewijst Lee. Het merk heeft een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve jeansbroeken, die daarbij ook stijlvol zijn en een goede pasvorm hebben. Het merk maakt onderscheid tussen verschillende modellen en stijlen door middel van categorieën, die elk hun eigen unieke naam krijgen. De maten gaan van skinny voor een sexy en jeugdige look tot relaxed voor meer comfort. Enkele collecties zijn Malone, Luke en Arvin voor mannen. Elke reeks heeft zijn eigen kenmerken op het vlak van pasvorm, kleurenschakering en afwerking. Allemaal dragen ze echter bij aan urban look die toch een zekere klasse uitstraalt. Vrouwen kunnen dan weer rekenen op een even groot aanbod jeans, waaronder de super skinny Jodie voor een elegante uitstraling tot de Mom reeks, die eerder meer comfort biedt en thuis of op een vrije middag gedragen kan worden.

Het verdere aanbod van Lee

Lee geeft je de mogelijkheid om een volledige outfit samen te stellen. Dat kan door een groot aanbod aan broeken, denim jassen en shirts, sweaters en accessoires. Zowel voor mannen als vrouwen is dit een optie - en dat maakt het ook eenvoudiger om een harmonieuze stijl te verkrijgen. De Rider Jackets voor mannen zijn een goed voorbeeld van wat jeans kan doen voor een vest. De look die wordt bereikt is stoer, jong en toch verzorgd. Vrouwen hebben dan weer de mogelijkheid om verschillende soorten kleedjes en shirts te combineren met een jeans. Ook accessoires zoals riemen zorgen daarbij voor een verfijnde afwerking van een outfit van Lee.