-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

Reebok Classic: de snelle antilope

De geschiedenis van Reebok Classic gaat helemaal terug tot 1894 wanneer de Britse hardloper Joseph Foster JW Foster & Sons opricht. Joseph vond dat er geen enkele schoen beschikbaar was die echt aan zijn verwachtingen en doelen kon voldoen. Zijn oplossing? Er dan maar zelf eentje maken. Met als eerste product een hardloopschoen ging het bedrijf van start. In 1924 volgde een groot succes toen het familiebedrijf de officiële schoenen en kleding van de Olympische Spelen mocht produceren. In 1958 werd het label door de kleinkinderen van de oprichter overgenomen die de naam naar Reebok aanpasten en van het dier ook gelijk het logo maakten. Niet toevallig een Afrikaanse antilope: met een hoge snelheid en een elegant voorkomen belichaamde de Reebok helemaal de waarden en doelen van de onderneming.

Reebok Classic: een vaste waarde in de sport

Reebok Classic is dan ook bij uitstek een onderneming die zich richt op sportliefhebbers en atleten. Dit Britse merk werd in 2006 overgenomen door Adidas en maakt schoenen en kleding voor vrouwen, mannen en kinderen. De focus is bij elke doelgroep dezelfde: producten van een hoge kwaliteit maken met een sportieve uitstraling. Door de jaren heen werd het assortiment aan kleding gevoelig uitgebreid en zijn ook de klassieke schoenen aangepast aan de moderne trends en stijlen. Daarbij steeds aan kwaliteitsbewaking doende. De schoenen, kleding en accessoires van Reebok Classic zijn uitsluitend gemaakt van de beste en meest duurzame materialen. Zo kan je als atleet of liefhebber van een sportieve, casual stijl lange tijd genieten van jouw aankoop.

Lekker ontspannen

Naast de sportieve doelgroep mikt Reebok Classic eerst en vooral op mensen die gewoon graag hippe, comfortabele kleding dragen. Niet toevallig nemen items zoals joggingbroeken, comfy truien en lage sneakers in allerlei kleuren een groot deel van het productievolume in. Het is kleding die lekker zit met een uitstekende pasvorm waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Qua design zijn de spullen van dit Britse label enorm veelzijdig. Er is een ruim assortiment basic sneakers met een divers kleurenpalet en de bekende antilope. Er zijn echter ook statement pieces met een sterke print en een opvallend kleurenschema. Het is maar net welk deel van jouw persoonlijkheid je met Reebok Classic naar voren wenst te brengen.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden