MAX&Co.: Italiaanse elegantie voor jouw garderobe

Het modelabel MAX&Co. is deel van een van de grootste Italiaanse modehuizen, Max Mara Fashion Group. Dat modehuis werd in 1951 al opgericht door Achille Maramotti. Die man kreeg de textielnijverheid met de paplepel ingegoten, want zowel zijn moeder als overgrootmoeder waren altijd al actief als naaisters. Toch zag Achille altijd meer potentieel in de kledingproducten die zo vaak de revue passeerden. Al op jonge leeftijd had hij zijn eigen unieke zienswijze op dameskleding. Niet voor niets wist hij snel het internationale modelandschap te veroveren. Vandaag de dag staat zijn zoon Luigi dan wel aan het roer van het bedrijf, toch heeft het bedrijf nog steeds het nobele doel om unieke creaties te ontwerpen die geschikt zijn voor iedere garderobe. De lijn MAX&Co. is daar de veruitwendiging van. Sinds 1986 ontwerpen ze daar immers tijdloze kledingstukken voor jonge en eigentijdse modebewuste vrouwen. Deze lijn is een stuk creatiever en vaak experimenteler dan de andere lijnen die het bedrijf kent, toch weet het de Italiaanse passie steeds opnieuw stijlvol te brengen.

De eigenzinnige stijl van MAX&Co.

De lijn MAX&Co. laat zich typeren door het eigenzinnig gebruik van fijne en lichte materialen. De modieuze creaties zijn hierbij ideaal voor het aanmeten van lichtvoetige outfits boordevol creatieve accenten. Uiteraard doet het dat zoals steeds met een uitgesproken kwaliteitsbelofte. Een kwaliteitsbelofte die verder gaat dan het gebruik van de beste materialen of productiemethoden, maar ook de passie van haar ontwerpers behelst. Het resultaat? Kledingstukken die zich voortdurend voortbewegen en durven afwijken van het gewone, maar waarbij de nieuwste trends de jonge stijl benadrukken. Het is een label in beweging. Een beweging die de kledingstukken voortdurend laat balanceren tussen casual, glamoureus, elegant en tijdloos.

Delicate creaties en nobele ontwerpen

De kleding van MAX&Co. werd steeds gemaakt op basis van hoogwaardige materialen, waarbij viscose en zijde nooit veraf zijn. De goed gekozen stoffen spelen steeds zachtjes rond de rondingen en weten te accentueren waar ze dat horen te doen. Kleurrijke details en sterke accenten zijn steeds nadrukkelijk aanwezig en benadrukken de vrouwelijkheid van de drager. De delicate creaties en de nobele ontwerpen van dit label zijn er dan ook voor vrouwen die van een extra portie vertrouwen kunnen voorzien worden. Stuk voor stuk gaat het om luxe alledaagse kledingproducten die zelfs op de meer formelere gelegenheden hun nut bewijzen. De creaties van MAX&Co. zouden dan ook in iedere garderobe een uniek plaatsje moeten hebben.