Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5


Icepeak: voor hen die in stijl willen overwinteren

Icepeak werd in 1996 opgericht te Finland. Het label laat zich inspireren door de bergen, meren, weiden en bossen van het eigen noordelijke hinterland. Tegelijkertijd kent men Scandinaviërs nu eenmaal omwille van hun unieke smaakmakers uit het hoge noorden. Vandaag de dag is het merk een van Europa’s grootste fabrikanten van sportkleding. Toch ligt de nadruk ook steeds vaker op het dagdagelijks leven en de vrije tijd. Icepeak maakt onder andere kleding voor het Toyota Gazoo Racing Team en de Finse paralympiërs maar sponsort bovendien ook talloze winteratleten zoals Akwasi Frimpong, de enige Ghanese atleet op de Olympische Spelen van 2018.

De ideale kleding voor buitensport en winterse activiteiten

Bij Icepeak slagen ze erin om functionaliteit en trends eenvoudig te combineren. Natuurlijk kent men het label voornamelijk omwille van hun warme skijassen, maar toch vindt men diezelfde eigenschappen ook in hun andere producten terug. Het gaat steeds om beschermende kleding die de nodige weerstand geven om wind en koude eenvoudig te doorstaan. Dat doen ze onder andere ook met hun softshell-jassen die gemaakt werden op basis van de meest hoogwaardige materialen. Uiteraard staat ook de meest verfijnde vorm van vakmanschap centraal, zodat je niet alleen droog blijft maar ook gewoon kan genieten van het ultieme draagcomfort. Tot slot doet het dat natuurlijk met leuke en trendy kleuren. Vaak boordevol opvallende accenten, want je weet nooit wanneer je dat nodig hebt. Hoe dan ook zal je met deze Scandinavische jassen pronken in stijl, maar bovenal zal je ook gewoon heerlijk warm kunnen genieten.

Het assortiment van Icepeak

Icepeak heeft het veel meer in zijn mars dan zijn bekende functionele jassen. Zo biedt het bijvoorbeeld ook sportshirts en sportbroeken aan en heeft het zelfs schoenen en zomerse shorts. Uiteraard steeds in hun sportieve stijl. Het maakt ze zowel voor heren als dames en kinderen, waarbij uitgesproken kleuren en ontwerpen vaak terugkomen. Sommige van die ontwerpen zijn eigenlijk ook gewoon geschikt voor dagdagelijks gebruik. Met de winterjassen kan je dan ook gewoon genieten van die extra portie warmte terwijl je met de fiets op weg bent naar het werk. Heerlijk functioneel ook, want je kan er jouw sleutels en smartphone vlot in kwijt. Alhoewel Icepeak focust op buitensportkleding, zijn de mogelijkheden dan ook veel ruimer.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden