-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
Alle producten van espadrij l´originale108

Espadrij l'originale: stijlvolle ontwerpen naar historisch model

Espadrij l'originale zag het levenslicht in een klein dorpje in de Franse Pyreneeën. Een pittoreske sfeer waarbij alles nog steeds manueel en met de grootste zorg werd gemaakt. Natuurlijk is dat voor de hedendaagse schoenen van dit label lang niet meer het geval, toch vormt iedere schoen nog steeds een verwijzing naar die authenticiteit. Hoewel het merk vandaag de dag ook kleding produceert, blijft schoeisel de focus ervan. En ook het feit dat de productie nog steeds op dezelfde locatie geschiedt, moet dat authentieke karakter onderstrepen. Gedurende het volledige creatieve proces staat diezelfde zuiverheid centraal. Onder andere het gebruik van oude Franse naaimachines moet dat proces bewaken. Een ander voorbeeld vindt men dan weer bij het feit dat de schoenen niet worden bedrukt maar dat eventuele patronen erin worden geweven. Zelfs de modernste collecties zitten altijd boordevol verwijzing naar de locatie en het tijdperk waar het allemaal begon. Zeggen dat de schoenen van Espadrij l’originale bijzonder zijn, is dan ook zacht uitgedrukt.

Het productieproces van de Espadrij l'originale schoenen

Alhoewel de vraag naar haar schoenen de laatste jaren sterk toenam, koos Espadrij l'originale ervoor om zijn originele succesrecept te behouden. Voor de uitbreiding van de capaciteit koos het merk dan ook voor een samenwerkingsverband met de laatsten van de overgebleven vroegere schoenfabrieken uit Frankrijk. Schoenfabrieken waarbij men de schoenen nog steeds op de traditionele manier afwerkt. Sinds 2012 werd Spanje dan wel aan het productienetwerk toegevoegd, toch blijft het originele verhaal altijd een onderdeel vormen van zijn jarenlange traditie en zijn toekomstvisie.

Een gekleurde historische schoen

Espadrij l’originale heeft zijn naam niet gestolen. Met zijn schoenen brengt het bedrijf ons terug naar de bakermat van de moderne mode. Een schoen die vroeger gekenmerkt werd door een onvervalste zuiverheid, waarbij simpele en natuurlijke vormen toch voor een comfortabel gevoel dienden te zorgen. Het resultaat? 100% natuurlijke schoenen en kleding die eenvoudig te combineren zijn met zowel jurkjes als broeken en rokken. Uiteraard verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, gaande van effen kleuren als blauw en rood tot gebreide kleurschakeringen boordevol streepjes of andere patronen. Die authenticiteit weet velen te bekoren en dus voegde het label intussen ook de sleehak toe aan het assortiment. Andermaal een licht en liefdevol voetaccessoire met de nodige cultstatus. Hoe dan ook is het een tijdloze klassieker, waarbij modern voetcomfort gegarandeerd wordt. Met Espadrij l’orginale profiteren zowel heren als dames en kinderen van de originele echtheid en de moderne gerieflijkheid.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden