Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

CODELLO: maakt iedere stijl duurzaam af

CODELLO werd in 1928 opgericht door Rinaldo Codello. Rinaldo was een passionele Italiaan die van Turijn naar München trok. Hier combineerde hij de Italiaanse passie met de Duitse efficiëntie. Zijn eigen halsstarrigheid zorgde ervoor dat hij enkel met het beste genoegen nam. Niet geheel verwonderlijk dat het huis al snel grootse successen kende. Het succes werd zelfs zo groot dat het in 1986 onderdeel werd van de familie Schnabl. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest succesvolle merken op het gebied van accessoires. Deze echte trendsetter biedt accessoires aan voor zowel dames, kinderen als heren en dit zowel op basis van prints als kwalitatieve weefsels.

Iedere CODELLO schetst een verhaal

Een accessoire van CODELLO wordt nooit zomaar gemaakt. Iedere lijn zit boordevol symboliek en kende een heus onderzoek- en ontwikkelingsproces. Zo zijn er bijvoorbeeld de ‘mythische’ collecties waarbij folklore in iedere sjaal samenkomt met tijdloze designs. Hetzelfde ziet men bijvoorbeeld ook bij de geliefde collecties van het merk die een moderne twist geven aan de diverse Disney-figuurtjes die veelvuldig terugkomen in het assortiment van dit label. Iedere keer opnieuw komt het label met een nieuwe lijn op de markt waarbij ze zichzelf als trendsetter etaleren. Het gebruik van kwalitatieve materialen zoals kasjmierwol en zijde kan dat beamen. Het resultaat is iedere keer opnieuw luxueus zonder zijn speels en eigentijds karakter te verliezen. Ieder accessoire heeft een eigen jonge uitstraling. Dat bewijst onder andere het grote aanbod aan CODELLO dassen.

Kwaliteit, duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid zit in het DNA

CODELLO tracht iedere keer opnieuw zijn vrolijkheid en gelukzalig gevoel te delen. Zo kiezen ze bijvoorbeeld voor basisstoffen die niet alleen voldoen aan de striktste kwaliteitsvereisten maar die bovendien ook vrij zijn van bestanddelen die mens of milieu schade kunnen toebrengen. De accessoires die polyester bevatten kiezen dan ook steeds voor gerecycled plastic als basisgrondstof. Het groene karakter vind je overigens ook terug in de verpakkingen van het merk die gebruikmaken van gerecycled papier. Zo weet het merk een compleet plaatje te vormen. Niet alleen zal je daarom schitteren van zelfvertrouwen in de kleding, maar bovendien ben je helemaal klaar om de duurzame boodschap van CODELLO te ondersteunen.