Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
 Merkenheader
Alle producten van SELECTED FEMME1.232

Selected Femme: alleen het beste werd geselecteerd

Selected Femme weet waar hedendaagse dames naar op zoek zijn: trendy kledingstukken die hun moderniteit weerspiegelen dankzij de perfecte afstemming op hun vrouwelijke charmes. Niet alleen doet dit label dat in zijn typisch Deense stijl, het zet ook sterk in op kwaliteit. De stijl is te omschrijven als zowel koel en chic, waarbij die schijnbare tegenstelling voor een harmonieus geheel weet te zorgen. Vooral de shirts van Selected Femme zijn een ideale toevoeging voor alle modieuze uitdagingen, alhoewel het label veel meer te bieden heeft.

Een label met een Scandinavisch hart

Selected Femme vormt, net als zijn mannelijke broertje, een onderdeel van Bestseller. Dat laatste bedrijf werd in 1975 opgericht door een Deense familie en heeft ook heel wat andere bekende labels in zijn portefeuille. Het moederbedrijf beschikt over een uitgebreid netwerk en zorgt ervoor dat de kledingproducten van Selected Femme moeiteloos in meer dan 43 landen worden verkocht. Bijzonder is echter dat de kledingproducten niet worden gemaakt in eigen productiecentra maar rechtstreeks afkomstig zijn van partners uit India, Turkije, Italië, Bangladesh en China. Dit label focust zich dan ook voornamelijk op het ontwerpen van stijlvolle kledingstukken. De producten van dit label zijn terug te vinden in talloze winkels, in zowel grote als kleinere steden; gaande van Berlijn tot het kleine Belgische Vichte.

Selected Femme heeft oog voor het totaalplaatje

Alhoewel Selected Femme het productieproces uit handen geeft, houdt het bedrijf toch nauwgezet contact met zijn partners. Kwaliteitscontroles en toezicht op de arbeidsomstandigheden maken daar onlosmakelijk deel van uit. Hierbij staat het totaalplaatje centraal, gaande van de ultieme kwaliteit tot de mooiste look en de beste arbeidsomstandigheden. Onder andere het verminderen van de ecologische voetafdruk is voor dit label heel belangrijk. Hiervoor kent dit label diverse circulaire initiatieven, weert het het gebruik van schadelijke chemicaliën en streeft het een uiterst efficiënt logistiek beleid na. Die inspanningen vind je terug in het volledige assortiment van Selected Femme, gaande van de schoenen en accessoires tot de kledingproducten voor de dagdagelijkse outfit. Zelfs de stijlvolle lederen jassen voldoen gewoon aan de duurzaamheidsvereisten van dit label. Bij Selected Femme kan je dan ook zorgeloos een totaaloutfit vinden waarmee je kan pronken doorheen jouw buurt.