Wrangler: casual mode met een authentieke look

Het verhaal van Wrangler begint in 1904, wanneer de Amerikaan C.C. Hudson samen met enkele collega’s de Hudson Overall Company opricht. Een bescheiden begin, waarbij een kleine output aan kleding gemaakt wordt in de opkomende textielindustrie. Doorheen de jaren groeit het bedrijf echter sterk en in 1946 wordt de naam gewijzigd in Wrangler. Dat is meteen ook de naam die meegegeven wordt aan de nieuwe collectie jeansmode die speciaal voor rodeo-rijders tot ontwikkeling was gebracht. De authentieke look van de denimproducten onder deze merknaam slaat aan en bereikt een groot publiek. Een evolutie die vandaag de dag heeft geleid tot een internationaal gerenommeerd label van casual streetwear met een groot assortiment. Naast jeans vind je tegenwoordig ook T-shirts, overhemden, jassen en meer van dit cultmerk terug.

Robuuste look, mee met de trends

Dat Wrangler zijn roots heeft in de wereld van het denim kan je ook nu nog zien. Spijkerbroeken blijven de kern van het assortiment en de basis waarrond de rest van de collectie is gebouwd. Zo komt er ook elk seizoen een nieuwe collectie jeans uit met tal van modellen voor zowel vrouwen als mannen. Het design van de spijkerbroeken en rest van de kleding kan je robuust noemen met de authentieke feel van de roots in de rodeo-wereld. De tijdloze modellen zijn verkrijgbaar in een brede selectie pasvormen, zodat je altijd wel een exemplaar terug kunt vinden dat als gegoten zit. Worden de trends dan uit het oog verloren? Integendeel: trendy details worden subtiel geïncorporeerd in de collectie van Wrangler, zodat je het beste van beide werelden hebt.

Jouw casual look met Wrangler

De casual kleding van Wrangler leent zich als geen ander tot mixen en matchen om een geheel eigen look te bekomen. De collectie bestaat uit een ruim assortiment basics die vlot combineerbaar zijn tot verschillende stijlen. Draag de stoere jeans bijvoorbeeld bij een klassiek overhemd voor een elegante look die toch een beetje edgy is. Combineer dezelfde jeans met een T-shirt met graphic print voor de casual streetwear look. Ben je nog op zoek naar een leuk accessoire om het af te werken? Je kan ook heel wat petten, rugzakken en riemen op de kop tikken die jouw Wrangler look de finishing touch geven.