Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Naketano: Japanse inspiratie en een westerse look

Naketano werd in het jaar 2005 opgericht door Jozo Lonac en Sascha Peljhan. De naam doet misschien aan Japan denken, maar het merk is in werkelijkheid Duits. 'Naket' is Germaans voor 'onverhuld', en 'tano' is Romaans voor 'wat is het waard?' Het doel is al sinds het begin om kledingstijlen te creëren die de favoriet van velen zouden worden. De focus van het merk ligt op het ontwikkelen van een mooi en functioneel product, in plaats van louter af te gaan op doelgroepen. Door de jeugdige en sportieve look zijn de kledingstukken erg populair bij kopers tussen 18 en 30 jaar die een outfit willen met een verrassende, multiculturele indruk.

Opvallende mannenkledij van Naketano

Naketano heeft een uitgebreid aanbod aan kledingstukken voor mannen, zoals jassen, sweaters, fleeces en broeken. Deze vertonen heel wat variatie op het vlak van model en kleuren. De algemene indruk is echter altijd gelijkaardig en daar draagt het opvallende logo van het merk natuurlijk alleen maar aan bij. Voor heren zijn er tal van verwarmende hoodies in kleuren als lichtblauw, olijfgroen of een combinatie van kleuren met strepen. Alle T-shirts van Naketano hebben een duidelijk gelijkende indruk, maar er is wel variatie mogelijk qua kleur en afwerking. Heel wat modellen komen in kleuren als indigo blauw en grey melange, maar er zijn ook zomerse modellen in lichte kleuren met afbeeldingen. De broeken van Naketano vallen vooral op door hun unieke design en stof.

Een elegante, comfortabele outfit voor dames

Ook voor dames is er natuurlijk heel wat te vinden bij Naketano. Zo zijn er jassen in verschillende modellen en kleuren, met of zonder een wollen kap enzovoort. Allemaal hebben ze echter een dikke voering voor een extra verwarmend effect en een hoge kraag voor bij erg lage temperaturen. Tal van modellen onderscheiden zich door hun unieke design die een combinatie is van traditionele Japanse indrukken en moderne invloeden. Andere soorten ogen dan weer stoerder door het gebruik van camouflagepatronen. Bloesjes van het merk zijn logischerwijs iets frisser. Van eenvoudige donkerblauwe modellen met lange mouwen tot zomerse bloesjes met een strik en leuke afbeeldingen, het aanbod van Naketano voor dames is uitgebreid.