Seafolly: het strandleven was nog nooit zo vrolijk

Seafolly zag het Australisch zonlicht voor het eerst in 1975. Vandaag de dag staat dit merk van zwemkleding en beachwear synoniem met het Australisch strandleven waar wereldwijd met de nodige afgunst naar gekeken wordt. Stuk voor stuk gaat het om stijlvolle ontwerpen die de vrouwelijke vormen efficiënt accentueren en bovendien ook ideaal aansluiten bij het rijke zwem- en strandleven die men ook hier ’s zomers kent. De focus van dit merk ligt voornamelijk op hippe zwemkleding waarbij kleurrijke prints en taferelen steeds aanwezig lijken te zijn.

De show stelen aan de waterkant was nooit eerder zo eenvoudig

De typisch Australische zomers kent men hier niet. Maar geen of geen weer: met Seafolly is het zomergevoel nooit veraf. De hippe badpakken en trendy bikini’s komen steeds in opvallende en vrolijke kleuren die de vrouwelijke vormen doen zegevieren. Het is een ideaal hulpmiddel voor het eenvoudig verkrijgen van een vrouwelijke en elegante strandlook. Bijzonder is dat je het slipje en de bikini top apart kan bestellen waardoor je ook zelf unieke combinaties kan samenstellen. Niet alleen waan je je met dit Australisch merk in het paradijs, bovendien laat deze beachwear zich ook gewoon kenmerken door zijn uitmuntende kwaliteit. Zo heb je steeds de garantie dat alles goed blijft zitten – ook na een verfrissende duik in het water. Nadien nog even een zonnebril en een ruimzittende zomerse hoed en je zal vast de show stelen aan de waterkant.

Seafolly brengt meer dan zwemgoed alleen

Uiteraard kent men dit merk voornamelijk omwille van zijn badpakken en bikini’s. Toch is het ook meer dan dat. Zo biedt het heel wat andere kledingstukken en accessoires waarmee ze kunnen gecombineerd worden. Het gaat bijvoorbeeld om hippe en kleurrijke strandtassen die altijd wel een maritieme look weten uit te stralen. Verdwijnt de zon even wachter de wolken of zakt hij langzaam weg in de Noordzee? Dan kan je uit jouw fancy strandtas gewoon even de strandcape bovenhalen en aantrekken boven je bikini of badpak. Zoals steeds natuurlijk met een hippe kleur of print en resulterende in een unieke combinatie met de andere badmode van deze producent. Enkel nog een leuk deuntje en een frisse cocktail lijk je nog te missen, Seafolly doet écht de rest wel.