Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Alle producten van AMERICAN VINTAGE104

American Vintage: authentiek merk

American Vintage werd in 2005 opgericht door de Fransman Michaël Azoulay met één doel voor ogen: een terugkeer naar de basics. Centraal in de collectie werd het T-shirt geplaatst en van overal ter wereld werd inspiratie geput. Inspiratie om functionele, eenvoudige en authentieke T-shirts op de markt te brengen die mensen echt willen dragen. Geïnspireerd door de straat, modebewust en een geheel eigen koers volgend. Dat is hoe je de stijl van American Vintage misschien nog het best kunt omschrijven. Azoulay is dan ook een groot voorstander van de incorporatie van nieuw materiaal zoals fijn katoen in de wereld van zijn basics. Vandaag de dag is de stijlvolle en comfortabele collectie verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen en uitgebreid met sweatshirts, jurken, vesten en accessoires.

Verfijnde eenvoud met American Vintage

Dit Franse merk combineert het beste van twee werelden. De Franse elegantie en aandacht voor detail samen met de trendy sfeer van New York. Dat alles overgoten met de laidback-sfeer die je in Californië en Florida kunt beleven. Om die diversiteit in de verf te zetten, krijgen de collecties dan ook de namen van Amerikaanse steden en staten mee. American Vintage gaat ervan uit dat kleding in de eerste plaats draagbaar en comfortabel moet zijn. Dat zonder in te boeten op design en creativiteit. De T-shirts, sweatshirts en vesten van het modelabel zijn de perfecte basis voor elke stijl zonder daarom saai of karakterloos te zijn. Door de kleine details die op elk item uit de collectie terug te vinden zijn breng je zonder problemen jouw persoonlijkheid naar voren.

Kleding die zit als gegoten

American Vintage heeft een breed assortiment voor hem en haar. De T-shirts uit fijn katoen en knitwear zijn de basis van elke collectie, maar is verre van alles. Als vrouw op zoek naar leuke casual kleding voor een dagje uit? Dan kies je uit een grote diversiteit aan broeken, jurken en rokken. Dat alles met oog voor het draagcomfort en de functionaliteit. Het hoogwaardige materiaal gebruikt in de productie van de kledingstukken maakt dat het als gegoten zit. Je goed voelen in jouw vel terwijl je geen compromis moet sluiten wat de look betreft: de unieke kledingstukken van American Vintage maken het voor je waar.