-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

O'Neill: strand-, sport- en skikledij van kwaliteit

In 1952 opende de jonge Jack O’Neill zijn eigen surfwinkel, de eerste ter wereld. Deze Amerikaan had een liefde voor surfen en gebruikte deze liefde om een revolutionaire uitvinding te doen. Jack was namelijk degene die de eerste wetsuit uitvond. Dit was het begin van een reeks innovatieve uitvindingen die allemaal onder de merknaam O’Neill werden uitgebracht. Oorspronkelijk maakte het merk alleen maar items voor watersporters, maar inmiddels is het label uitgegroeid tot een allround naam die casual items en sportkleding maakt voor iedereen: man, vrouw, jong en oud. Doordat de oprichter van het merk een voorliefde had voor moeder natuur, zorgt het label er vandaag de dag nog steeds voor dat alle items goed zijn voor mens en natuur.

Sportieve kledij voor iedereen

Van bikini's tot slippers, wetsuits en surf boots: O'Neill heeft het. Zowel voor mannen als voor vrouwen is er een breed aanbod aan kledingstukken, elk met hun eigen collecties. Print Capri of High Rise Surf leggings zijn bijvoorbeeld ideaal voor dames die tijdens het beoefenen van hun favoriete watersport ook een stijlvolle look willen aannemen. Wetsuit-collecties, zoals Original en Reactor, zorgen dan weer voor een aerodynamische indruk en een goede isolatie tijdens het surfen. Mannen kunnen zich te goed doen aan een van de vele zwemshorts van het merk, zoals een exotisch gekleurd model Mid Vert Photo Art Swim of een stoere Cali Swim Short in het blauw. Een streetwear stijl aannemen kan dan weer met een classy en toch comfortabel Delica Shirt of Indigo Shirt, perfect om je op je gemak te voelen tijdens een warme zomerdag. Ook winterkleding behoort tot het aanbod. Van een elegante Hoodie Fleece tot een lichtere Ventilator Full Zip Fleece: er zijn heel wat mogelijkheden.

Handige en stijlvolle O'Neill accessoires

Ook op het vlak van accessoires heeft O'Neill heel wat te bieden. In de zomer is een zonnebril altijd handig, zoals een model uit de reeks Convair of Hayle. Voor fervente wandelaars die graag spullen met zich meenemen, is een Active Backpack of Jacquard Handbag dan weer een handige uitbreiding van de outfit. O'Neill maakt het kortom mogelijk om een complete, stijlvolle én functionele outfit te creëren, met natuurlijk altijd een sportieve ondertoon.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden