Skip to main content

Ontdek onze SEIZOENSKORTINGEN: Tot wel -70%5

Alle producten van HOLLISTER664

Hollister: het merk voor de meest comfortabele casual kleding

Ben je op zoek naar een leuk t-shirt met toffe print of een comfortabele hoodie en joggers voor een fijne Netflix avond. Neem dan eens een kijkje in de collectie van Hollister. Naast comfortabele casual kleding verkoopt Hollister ook items die geschikt zijn voor nette gelegenheden. Zo vind je mooie blouses en overhemden in een Amerikaanse preppy stijl bij dit merk. Het Amerikaanse merk Hollister is al meerdere jaren een grote hit in Amerika en sinds een tijdje nu ook verkrijgbaar in Nederland. Het is vrij jong merk van Abercrombie & Fitch dat perfect best bij hippe tieners en jong adolescenten. Ook dertigplussers dragen de comfortabele kleding van Hollister, want de kleding past en staat vrijwel iedereen. Het merk is geliefd bij studenten en scholieren vanwege het ultieme comfort dat Hollister biedt. Om goed te kunnen studeren moet je jezelf goed comfi voelen in de kleren die je aanhebt.

Hollister: het zusje van het immens populaire Abercrombie & Fitch

Hollister Co, dat wordt geadverteerd als Hollister is een Amerikaans kleding-, cosmetica- en parfum merk van Abercrombie & Fitch. Het merk werd in 2000 opgericht en is geïnspireerd op de surfcultuur in California. Het merk richt zich sinds de oprochting op tienders en studenten met lagere prijzen dan het hoofdmerk Abercrombie & Fitch. Sinds 2001 biedt het Amerikaanse merk ook luchtverfrissers en parfums aan. In het jaar 2008 kwamen daar ook nog een lichaamsverzorgingsproducten bij. Het merk heeft een meeuw als logo, waar Abercrombie & Fitch een Eland als logo heeft.

Koop nu de fijnste casual kleding bij het hippe Hollister

Wat heb je nodig voor een relaxte avond op de bank met een fijne serie of een goed gesprek? Juist ja, een heerlijk zittende relax outfit die je avondje op de bank nog fijner maakt. Hiervoor maakt het merk keer op keer de mooiste joggingbroeken voor zowel mannen en vrouwen met bijpassende T-shirts, hoodies en sweatshirts. Deze items zijn draagbaar en zorgen ervoor dat jij net even een klein beetje meer geniet in je vrije tijd. Naast de ultiem relax kleding ontwerpen ze ook kleding die je elke dag aan kunt doen. Zo combineer je de kleding van Hollister gemakkelijk met andere kleding in je garderobe. In de kleding van Hollister voel je je heel comfortabel en zie je er ook nog eens hip en trendy uit.