GROTE SUMMER SOLDEN: tot -60% EXTRA5

Nog maar:00uur00min00sec
Sport t-shirts2.416
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Het sportshirt: sportief en visueel in orde

Of je nu veel of weinig gaat sporten: een sportshirt komt altijd van pas. Ben je een echte sportievelinge die wel twintig sporten uitoefent, dan ga je voor elke sport een aangepast exemplaar nodig hebben. Ben je iemand die wekelijks meerdere trainingen afwerkt? Ook dan kunnen een paar sportshirts in jouw kleerkast niet ontbreken. Ga je slechts één keer per maand de handen uit de mouwen steken? Zelfs dan heb je die ene keer nog altijd een sportshirt nodig. Een sportshirt is, zoals de naam al zegt, specifiek ontwikkeld om te gaan sporten. Dat betekent dat het lekker comfortabel zit, zweet afvoert en zacht op de huid aanvoelt. Met het juiste shirt heb je altijd een streepje voor op de concurrentie.

Sport shirt voor dames: veelzijdigheid troef

Een sportshirt is in de regel gemaakt van kwaliteitsvolle stoffen die over bepaalde eigenschappen bezitten. Deze zijn een goede pasvorm, een zacht aanvoelen, het vlot afvoeren van vocht en het snel drogen. De combinatie van deze eigenschappen zorgt ervoor dat jouw lichaamstemperatuur goed gereguleerd blijft en je het tijdens het sporten nooit te warm of te koud hebt. Bovendien worden door de zachte feel huidirritaties voorkomen. Deze elastische materialen schuren niet en laten je toe om het beste uit jezelf te halen. Op de markt vind je sterk getailleerde exemplaren terug, maar ook ruimere pasvormen. Er zijn talloze snitten, modellen en nog veel meer kleurencombinaties. Het sportshirt van jouw dromen moet te vinden zijn.

Sport T-shirt: ook voor fashionista’s

Een goede workout zonder een goed sportshirt is onmogelijk. Extra fijn is het als jouw shirt niet alleen goede prestaties levert, maar er ook goed uitziet. Typisch aan sportshirts zijn felle kleurencombinaties en inspirerende teksten. Er zijn echter ook tal van meer ingetogen exemplaren op de markt die zich vlot laten blenden in jouw alledaagse outfit. Zeker op een casual dagje zijn deze comfortabele kledingstukken een aanlokkelijke keuze. Neem jouw favoriete sportshirt uit de kast, draag er een skinny jeans onder en werk het geheel af met een paar sneakers. Wil je thuis op de bank hangen? Waarom niet in een tanktop met een sweatpants? Een goed sportshirt knalt niet alleen tijdens het sporten, maar op elk moment van de dag.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 03/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden