Jouw exclusieve herfstkorting: Tot wel -40%5

 Merkenheader

10Days – een merk dat wil inspireren

De mode van 10Days staat voor sterke en wilskrachtige vrouwen. Het merk werd in 2007 in Amsterdam opgericht door Barbara Hilbrink en Myon Veenendaal. De twee dames willen mode creëeren op die je zo wordt verliefd dat je niets anders meer in je kledingkast nodig hebt. Hun doel was mode aan te bieden die ontloopt van alles wat er al op de markt is. Ze produceren gender-neutrale kleding die je het hele jaar door en in iedere leeftijd kunt dragen. Het is niet één stijl maar een combinatie van vele verschillende. Dat is de reden waarom elke vrouw haar favourite piece in de 10Days collecties zal vinden.

Mode van 10Days online kopen

Het is zo makkelijk om de collectie van 10 days online te bekijken en te bestellen. Laat je persoonlijk overtuigen van het groot aanbod en van de kwaliteit van de materialen en stoffen, vooral de duurzaamheid van hun collecties was heel belangrijk voor de twee oprichters. Als je de mode in je eigen handen houdt, zie je op eens de liefde die in elk product wordt gelegen, in de ontwerpen en in de productie. Er wordt aan de details, de kleuren en de veelzijdigheid van de kleding gehecht. De collecties hebben een uitstekende pasvorm en de kwaliteit kan je de verschillende kledingstuken aanzien. Kijk nu snel in de webshop en ervaar de jonge, tijdloze mode van 10Days!

Breed aanbod kleding van 10Days

Als je op zoek bent naar een aantrekkelijk nieuw kledingstuk, kan je het bij 10Days even vinden. In de webshop kan je kiezen tussen jurken, truien, broeken en rokken. Heb je een statement trui met een felle kleur nodig? Zou een trui met bloemen super goed tot je stijl passen? Ontbreekt een simpel zwarte broek nog in je kledingkast? Allemaal reden om voor de mode van 10Days te kiezen. Het maakt niet uit hoe je je voelt – voor iedere stemming, gevoel en smaak is er iets in de webshop van 10Days. Laat je inspireren van de het kledingsaanbod en kies je favoriet.