Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5


OPUS: comfortabele mode voor vrouwen van niveau

OPUS werd in 2000 opgericht in de Duitse stad Herzebrock-Clarholz door Stefan Leewe. In die eerste jaren specialiseerde het bedrijf zich uitsluitend in de productie en distributie van damesbroeken met een uitstekende pasvorm, maar vandaag de dag is het assortiment serieus uitgebreid. Het modemerk biedt sinds 2007 complete outfits en accessoires voor dames van niveau aan en is goed op weg om een blijver te worden op de internationale markt. Zo kan je bij dit Duitse merk niet alleen terecht voor broeken, maar ook voor blouses, jurken, rokken, blazers en meer. De accessoirelijn bestaat uit brillen, hoeden, sjaals en riemen. De stijl kenmerkt zich door een minimalistische aanpak met oog voor bijzondere details die het verschil maken.

Design in beweging

Het motto van OPUS is design in beweging. Het is een testament voor de opvatting dat ze geen trends moeten volgen, maar in gang zetten. Dit vooruitstrevende merk besteedt dan ook heel wat aandacht aan de kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten. Deze stijlvolle kwaliteitskleding staat garant voor een elegante look in elke situatie. Het fashionlabel ziet zichzelf als een producent voor kleding die zowel op het werk als in de vrije tijd gedragen kan worden. Het is innovatieve mode met een klassieke twist. Qua kleurenpalet is er een duidelijke keuze gemaakt voor basistinten zoals zwart, wit en grijs. Mag er toch wat meer kleur in jouw leven zijn? Dan zijn er in de brede collectie ook heel wat items in warme kleuren terug te vinden.

Kleding voor elke situatie met OPUS

Als moderne en geraffineerde vrouw kom je natuurlijk graag mooi gekleed voor de dag. Geknipt voor de mode van OPUS die dankzij de brede collectie en toegankelijke stijl enorm veelzijdig te noemen valt. Combineer de klassieke basics, zoals de blouses of topjes, met een geklede broek of zakelijke rok voor op het werk. Liever een outfit om mee uit te gaan? Dan laat je alle ogen op jou gericht zijn met een van de knappe en elegante jurken met uitstekende pasvorm. Maar OPUS heeft ook een brede collectie kleding voor tijdens de vrije tijd. Sweatkleding, goed zittende broeken en comfortabele tricots vallen simpel te mixen en matchen tot een outfit waarin jij je goed voelt. Met OPUS zit je dus voor heel wat gelegenheden goed.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden