-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

RICHTER: kwaliteitsvolle schoenen voor kinderen

RICHTER is een Oostenrijkse producent van kinderschoenen met een lange geschiedenis, die teruggaat tot 1893. In dat jaar richten Theresia en Wenzel Richter een kleine schoenmakerij op. In 1945 volgt de beslissing om de focus te leggen op de productie van kinderschoenen van een hoge kwaliteit. Een beslissing die enkel maar kan omschreven worden als een schot in de roos. Het succes volgt en in 1999 wordt het bedrijf verkocht aan de familie Kapsch. Vandaag de dag produceert dit Oostenrijkse label meer dan een miljoen paar kinderschoenen per jaar en exporteert het naar meer dan 25 landen. De bouwstenen van dat succes zijn een nadruk op kwaliteit en een enorm veelzijdig aanbod, waardoor elk kind schoenen naar zijn of haar stijl kan vinden.

De stijl van RICHTER

Een deel van het succes van RICHTER is hun voorliefde voor speelse schoenen. Kinderen houden namelijk van kleurtjes, patronen en speelse modellen. Deze kan je allemaal terugvinden in de grote collectie van het merk. De designers zorgen ervoor dat je kleintje zich het hele jaar door stijlvol kan kleden. Er worden namelijk vrolijke zomerschoenen gemaakt zoals sandalen en ballerina’s, maar het merk specialiseert zich ook in stoere sneakers en laarzen. Niet alle designs zijn opvallend en bont. Je kunt namelijk ook een aantal ingetogen schoentjes vinden die perfect zijn voor speciale gelegenheden. Dankzij deze diversiteit kan jij je kind altijd geschikte schoenen aandoen.

Aandacht voor de voet

RICHTER specialiseert zich in het maken van kinderschoenen en kinderen zijn nog volop in de groei. Het is daarom veel belangrijker om voor een goed draagcomfort en optimale ondersteuning te zorgen. Om die reden besteedt dit traditievolle label heel wat aandacht aan de fit en de keuze van materialen. In het ontwerpproces wordt rekening gehouden met de anatomie en de gevoeligheid van de kindervoet. Het merk heeft zelfs een speciale collectie ontwikkeld met schoenen voor kinderen die net leren hoe ze moeten lopen. Zo kunnen ze deze grote stap zo comfortabel mogelijk nemen. Ben je op zoek naar een kwaliteitsvol paar schoenen voor jouw kind dat echt gemaakt is voor hem of haar? Dan is RICHTER de specialist die je moet hebben.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden