-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

s. Oliver: unieke ontwerpen en toch voor iedereen

s.Oliver is een onderdeel van s.Oliver, het bekende Duitse merk met reeds tientallen jaren ervaring op de teller. In al die jaren heeft het zijn sporen in de modewereld weten te verdienen. Bovendien wisten ze het productieproces steeds goedkoper te laten verlopen. Het merk is dan ook welgekend omwille zijn van uitstekende basics en musthaves voor zowel vrouwen, mannen als kinderen. Het is een klassiek merk van gezinsmode en een topper op vlak van prijs en kwaliteit. Het merk omvat alle kledingproducten en de noodzakelijke accessoires, gaande van horloges tot schoudertassen. Het submerk s. Oliver focust zich voornamelijk op alledaagse vrijetijdskleding waarin je je altijd wel goed kan voelen. Uiteraard van bijzonder hoge kwaliteit, zoals men van s.Oliver gewoon is.

Iedere dag een comfortabele, stijlvolle en kwalitatieve look

s. Oliver biedt basic kleding aan met een eigen look. Alhoewel het gaat om een basiclijn hanteert het merk uitsluitend eigen, unieke ontwerpen. En ook comfort is in de volledige lijn geïntegreerd. Met zijn s. Oliver wil het bedrijf immers een gevoel creëren waarbij je zorgeloos door het leven gaat. Je helemaal goed voelen in jouw outfit is daar een onlosmakelijk onderdeel van. Natuurlijk is deze collectie niet de best geschikte combinatie voor op kantoor of tijdens een huwelijksreceptie, maar daar heeft s. Oliver heel wat alternatieven voor (zoals hun BLACK LABEL bijvoorbeeld). Dankzij de breedte van de collectie is het mogelijk om het volledige gezin van een uitdagende outfit te voorzien. Vooral bij kinderen die toch heel snel uit hun kleren groeien, is dat een onmiskenbaar voordeel. Dankzij de hoge kwaliteit ben je bovendien altijd zeker dat je ze zonder kleerscheuren aan de schoolpoort mag ophalen. Nuja, bijna altijd.

De s. Oliver accessoires om je look compleet te maken

Ongeacht of je nu kiest voor een blouse, gebreid vest, een rok of pumps: klasse bevindt zich meestal in de kleinste details. Zeker op het vlak van vrouwenmode durft een accessoire wel eens het verschil te maken. Het gaat daarbij onder andere om armbanden, handtassen en schoudertassen. Stuk voor stuk komen ze in verschillende stijlen en kleuren opdat ze altijd wel een aansluiting vinden met het rijke aanbod van s. Oliver.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden